CFR Cluj a adus 3 jucători din Africa, pe modelul Emmanuel Yeboah

Updated on martie 23, 2023 CFR Cluj, campioana României din ultimele cinci sezoane, a adus trei jucători din Africa, pe modelul Emmanuel Yeboah.

Emmanuel Yeboah a ajuns la CFR Cluj în primăvara anului trecut, iar după ce a impresionat la echipa a doua a clubului, a făcut pasul sub comanda lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a adus 3 jucători din Africa, pe modelul Emmanuel Yeboah 1

CFR Cluj a adus la echipa a doua a clubului nu mai puțin de trei jucători africani în această perioadă, în speranța că vor face pasul spre prima echipă în viitor, anunță ghanasoccer.net, preluați de digisport.ro.

Campioana României i-a adus pe Emmanuel Mensah de la Young Apostles, pe Gaddo Aboubakar de la MSK Zilina și pe Razak Abdullah de la Hearts of Lions.

Dintre cei trei jucători, Mensah este considerat cel mai important nume, conforms sursei citate. Acesta a jucat în liga a doua din Ghana și îl are ca model pe Asamoah Gyan.

CFR îl are în vizor pe Adrian Mazilu

Promovat de Gică Hagi la prima echipă din acest sezon, Adrian Mazilu i-a răsplătit încrederea “Regelui” și a avut evoluții consistente în tricoul Farului. Parcursul atacantului în vârstă de 17 ani le-a atras imediat atenția cluburilor din străinătate, dar și celor de la CFR Cluj, iar Ioan Varga l-a numit pe jucător un viitor “briliant”.

”Îmi place Mazilu de la Farul, este un jucător cu potențial mare. Necesită un an, doi la acest nivel și apoi va fi un briliant. Este posibil să ne intereseze, dar acum nu pot să mă pronunț, trebuie să ieșim pe locul întâi și apoi ne vom gândi și la achiziții”, a spus Neluțu Varga, potrivit Fanatik.

Progresul lui Mazilu se vede clar și la nivelul cifrelor, iar atacantul a ajuns să fie cotat la 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt.com. Ca o comparație, în vara anului trecut, în momentul în care a fost promovat la prima echipă a Farului, atacantul valora doar 10.000 de euro.

error: Content is protected !!