CFR Cluj a reconstituit, cu juniorii, golul anulat cu Rapid: „Este clar în poziție regulamentară”

Updated on martie 21, 2023 CFR Cluj a reconstituit, cu juniorii, golul anulat cu Rapid! Cristi Balaj, președintele campioanei României, susține că va trimite la FRF și CCA o filmare prin care să demonstreze că golul marcat de Anton Maglica, în meciul cu Rapid, a fost valabil.

„Poziția mea în timpul jocului a fost în tribună, în spatele asistentului. După gol, m-am bucurat. Apoi am văzut că a ridicat fanionul. Eu am văzut că nu este ofsaid. Acela a fost sentimentul meu, am un gest reflex. Rar mă păcălesc, am avut o poziție foarte bună.

CFR Cluj a reconstituit, cu juniorii, golul anulat cu Rapid: „Este clar în poziție regulamentară” 1

Am stat oarecum liniștit, mai ales că după au apărut reluările la televizor. Când am văzut că a fost anulat golul, absurditatea a crescut, nu mi-a mai păsat de nimic. Apoi am văzut modul în care au fost trasate liniile, e greu să mai explici ceva.

Îți pierzi credibilitatea. O manieră total neprofesionistă. Modul în care s-a analizat faza demonstrează că s-a greșit.

Astăzi, s-a nimerit să văd echipa juniorilor la antrenament. Am poziționat jucătorii în aceeași formă ca în timpul jocului, am plasat o cameră sus, de unde s-a filmat meciul, și am pus o cameră pe linia porții.

Este clar în poziție regulamentară. Apărătorul din spate are piciorul cam cu 20-30 de centimetri aproape de linia porții. Am făcut această analiză din dorința de a trimite imaginile la FRF și la CCA. Când mai apar asemenea situații, să le discute acum și să nu mai apară asemenea greșeli”, a declarat Cristi Balaj, citat de as.ro.

error: Content is protected !!