Dan Petrescu și-a atacat jucătorii după egalul cu Rapid: „Se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace”

Updated on martie 20, 2023 Dan Petrescu i-a criticat în termeni duri pe fundașii cu care a început meciul împotriva Rapidului. Cristi Manea, Andrei Burcă și Mario Camora au fost convocați de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

„Știam că așa e înainte de pauză, așa e mereu, nici nu mai vreau pauză. Se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace. Dacă era spiritul bun… Fiecare se gândește la ce trebuie să facă, nu la meci. Băieții au fost cu capul în nori, mai ales cei patru fundași. Cei patru fundași trebuie să-și asume.

Dan Petrescu și-a atacat jucătorii după egalul cu Rapid: „Se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace” 1

Singurul care a intrat bine a fost Braun. Restul, foarte, foarte slabi, nu merită la națională niciunul. Nu știu ce are Camora, are ruptură, nu știu. A jucat puțin accidentat și s-a văzut”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Portarul Scuffet a criticat jocul propriei echipe

“Voiam să începem cu o victorie, dar nu am reușit. Am primit două goluri, am riscat mult pe final pentru că mai puteam primi gol și nu mai puteam să reparăm. Nu putem să riscăm așa în cele 10 meciuri din play-off.

A fost un meci în care se putea întâmpla orice, puteam să-l câștigăm, dar să-l și pierdem, pentru că am avut acel gol anulat și, sincer, nici nu știu ce a fost. Am văzut în acea poză că a fost foarte aproape, extrem de strâns, deci nu știu ce să spun.

Dar în acest meci, cred că am riscat prea mult. În derby-ul trecut, am fost foarte buni, cu doar o singură ocazie mare a lor, dar azi a fost prea mult. De asemnea, la ultima fază a fost incredibil, când noi nu trebuia să riscăm așa mult. Noi vrem să câștigăm toate meciurile, dar nu e posibil când riscăm așa”, a spus Scuffet.

error: Content is protected !!