Soția lui Cristi Manea (CFR Cluj) a stat trei ore pe masa de operații! ”Pielea mea e distrusă”

Updated on martie 17, 2023 Irina Deaconescu, soția fundașului de la CFR Cluj, Cristi Manea, a avut nevoie de o operație de trei ore pentru o intervenție chirurgicală estetică extrem de complicată la sâni. Aceata avea nevoie de mastopexie și un implant mamar, operații grele, dar și costisitoare, scrie wowbiz.ro.

„M-am trezit după o zi de somn. Sunt aici, am două bile de bowling foarte tari, dar vreau să vă spun că sunt foarte impresionată de tot ce s-a întâmplat, nu am simțit absolut nimic, nu mă doare nici acum, doar că sunt foarte umflate.

Soția lui Cristi Manea (CFR Cluj) a stat trei ore pe masa de operații! ”Pielea mea e distrusă” 1

Până la urmă am mai scăzut din dimensiunea pe care o stabilisem inițial pentru că am avut un vis ciudat aseară. I-am spus domnului doctor și am ajuns la 380. Eu zic că pentru corpul meu e perfect. Sunt foarte fericită”, a povestit soția lui Cristi Manea.

Irina Deaconescu a recunoscut însă că a fost o operație grea.

”Nu a fost o intervenție ușoară, domnul doctor mi-a spus că a durat trei ore, în condițiile în care la dânsul durează maxim o oră. Nu mi-a pus doar implant. Pielea mea e distrusă, e trecută prin multe, iar domnul doctor mi-a promis că va face tot posibilul să am cel mai frumos rezultat. Sunt minunate, sunt foarte draguțe”, a povestit soția vedetei de la CFR Cluj

Cristi Manea și Irina au împreună două fetițe

Cristi Manea și Irina Deaconescu s-au cunoscut în vara anului 2019, după ce fotbalistul român a participat la Campionatul European U21 din Italia și San Marino.

Cei doi au devenit cuplu la scurt timp după ce fundașul echipei naționale a României a întrerupt relația pe care o avea cu Alina, o tânără din Craiova care i-a fost alături încă din 2015, de când a ajuns la Mouscron, scrie prosport.ro.

Cei doi îndrăgostiți nu au stat foarte mult pe gânduri, iar în octombrie 2020 a venit pe lume Victoria, prima fetiță a cuplului. După un an și cinci luni, Irina Deaconescu a adus-o pe lume și pe Venus, mezina familiei Manea.

error: Content is protected !!