Finanțare record pentru „U” Cluj din sezonul următor. Anunțul lui Emil Boc

Updated on martie 17, 2023 Primarul Emil Boc a anunțat o finanțare record pentru Universitatea Cluj din sezonul următor.

„Veți avea surprinse frumoase despre alocare pe care o va primi Universitatea Cluj de la budget municipiului. Va fi o alocare record pentru Universitatea Cluj și care va confirma rolul pe care Universitatea îl are în oraș și susținerea pe care o acordăm acestui club  fanion al României și al Ardealului”, a transmis primarul, citat de Monitorul de Cluj. 

Finanțare record pentru „U” Cluj din sezonul următor. Anunțul lui Emil Boc 1

„Din punct de vedere financiar echipa în continuare poate să știe că are stabilitate. Asta e una dintre cele mai importante componente pentru o echipă, să aibă stabilitate financiara. De partea asta ne ocupăm. 

Împreuna cu Radu Constantea, care face un efort extraordinar să gestioneze clubul, vom avea grija ca Universitatea în continuare să beneficieze de susținerea financiara necesară pentru a-și continua parcursul în liga națională pentru a aduce bucurii suporterilor și Clujului și de a ne mândri de blazonul acesta extraordinar al Universități Cluj. Deci vom avea un budget record”, a mai adăugat edilul Clujului.

Anul trecut, FC Universitatea Cluj a încasat din partea municipalității o finanțare de 4.000.000 de lei, aproximativ 800.000 de euro.

error: Content is protected !!