Eleva de 13 ani care a căzut de la etajul 3 al școlii „Geroge Coșbuc” are coloana vertebrală fracturată

Updated on martie 17, 2023 O fată de 13 ani din Cluj-Napoca a căzut ieri de la etajul 3 al Colegiului Național „George Coșbuc”. Fata a ajuns la spital cu coloana vertebrală fracturată

Polițiștii clujeni au fost sesizați, joi, 16 martie, în jurul orei 10.05 despre faptul că la Colegiul Național „George Coșbuc” din municipiul Cluj-Napoca, o persoană a căzut de la un etaj al clădirii.

Eleva de 13 ani care a căzut de la etajul 3 al școlii „Geroge Coșbuc” are coloana vertebrală fracturată 1

Din primele date, polițiștii au constatat că este vorba despre o elevă în vârstă de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul 3, aceasta fiind găsită în proximitatea clădirii.

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul, susțin polițiștii, potrivit adevarul.ro.

Minora de 13 ani se afla la școală la momentul incidentului și a reușit să rămână singură în sala de clasă, după ce colegii ei se pregăteau să viziteze un muzeu, copiii fiind în săptămâna „Școala Altfel”.

Directorul Colegiului Național „George Coșbuc”, Horațiu Bota Popa, a declarat pentru monitorulcj.ro că niciun copil nu a fost martor la incident, însă pe camerele de supraveghere se vede că adolescenta avea un comportament ciudat:

„Nu a văzut niciun copil. Copiii se pregăteau să plece la muzeu, noi suntem în «Școala Altfel». În fața școlii, diriginta a făcut prezența, iar ea lipsea. Colegii ei au sunat-o și nu a răspuns. A rămas singură în sala de clasă. De pe camerele de supraveghere se vede cum eleva a mers la pervaz, s-a întors înapoi, a butonat telefonul și s-a întors din nou spre geam, apoi nu se mai vede nimic pe cameră.

A căzut pe o copertină de tablă din spatele școlii, undeva în apropierea sălii de sport care în prezent este închisă. Nu putea fi văzută de nimeni. Șantierul acolo e închis. Am rupt gardul și domnele de la cabinetul școlar au acordat primul ajutor și au sunat la 112. Fata a fost preluată conștientă, este elevă în clasa a VIII-a. Nimeni nu a văzut incidentul, doamnele de la cabinet au auzit o bubuitură”, a precizat acesta.

error: Content is protected !!