De ce nu s-a perfectat, până acum, transferul lui Jo, la CFR Cluj. Nelu Varga: „Eu sunt cel care decide și am ultimul cuvânt!”

Neluțu Varga a dezvăluit de ce nu s-a perfectat, până acum, transferul lui Jo, la CFR Cluj!

Neluțu Varga susține că Jo nu ar fi de acord să efectueze anumite teste fizice, acesta fiind motivul pentru care, până în acest moment, transferul atacantului brazilian, la CFR Cluj, nu s-a materializat.

De ce nu s-a perfectat, până acum, transferul lui Jo, la CFR Cluj. Nelu Varga: „Eu sunt cel care decide și am ultimul cuvânt!” 1

„Hai să nu ne grăbim și să aruncăm cu vorbe, că a picat transferul lui Jo, pentru că eu sunt cel care decide și am ultimul cuvânt. Eu sunt cel care trebuie să mă conving de niște lucruri, că eu plătesc. Iar eu vă spun acum care e adevărul cu acest jucător. Eu nu mai vreau să iau țeapă, așa cum am luat cu Baptista. Știți foarte bine ce am pățit cu ăla și știți cât am plătit unuia care aproape că venise în concediu la Cluj.

Acum, să revenim la problema Jo. El a crezut că vine aici la noi și, pac, semnează contractul pe loc. Stai un pic, că tu ai 35 de ani și eu nu pot să semnez cu tine pe doi ani sau trei fără să mă conving de niște lucruri. Eu am nevoie de tine pe teren imediat, nu peste o lună sau două. I-am dat două săptămâni să treacă de niște teste. Iar dacă le trece, atunci voi lua decizia finală. Însă, el a vrut să pună presiune pe noi și să ne facă să semnăm pe loc.

El ne-a spus că nu e venit în probe și că el nu e amator ca să îl punem noi să facă acele teste. Eu i-am zis să se mai gândească și că are două săptămâni să facă acele teste. Dacă acceptă, atunci e OK. Eu consider că noi suntem în continuare în negocieri cu el. Dar, dacă nu acceptă acele teste, atunci nu facem transferul.

Eu am nevoie pe teren de el acum, nu peste o lună și jumătate. Din câte știu eu, el nu a zis că pleacă din Cluj azi sau mâine. Așteptăm să vedem ce ne mai spune și el. Dar vă repet: nu îl vom semna dacă nu face acele teste”, a declarat Neluțu Varga, citat de as.ro.

„Da, e adevărat că Jo nu mai semnează cu CFR Cluj! În urma testelor efectuate, managementul, împreună cu staff-ul tehnic, au ajuns la concluzia că, în acest moment, Jo nu reprezintă o soluție pentru echipa noastră.

Având în vedere calitățile sale, experiența acumulată pe parcursul carierei, dar și calitatea umană, pentru că l-am cunoscut în aceste zile, sunt convins că pe termen lung ar fi fost un plus atât pentru echipa noastră, cât și pentru Liga 1, dar noi avem nevoie de o soluție cât mai rapidă”, a declarat Cristi Balaj, președintele CFR-ului.

error: Content is protected !!