MM Stoica a vorbit despre interesul FCSB-ului pentru Alex Chipciu: „Mie mi-ar plăcea foarte mult să revină la echipa noastră”

Updated on martie 15, 2023 Meme Stoica și-ar dori ca Alex Chipciu, actualul jucător al celor de la U Cluj, să revină la trupa roș-albastră.

Meme Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Chipciu și a explicat de ce și l-ar dori pe fotbalistul lui U Cluj la gruparea patronată de Gigi Becali.

MM Stoica a vorbit despre interesul FCSB-ului pentru Alex Chipciu: „Mie mi-ar plăcea foarte mult să revină la echipa noastră” 1

„Chipciu a crescut mult din multe puncte de vedere, s-a dezvoltat personal într-un mod extraordinar. Mie mi-ar plăcea foarte mult să revină la echipa noastră, cred că ar fi o soluţie şi ca jucător pe foarte multe poziţii.

La ce am discutat cu el în ultima vreme, consider că s-a dezvoltat enorm. Ştie tot ce înseamnă stil de viaţă sănătos, îşi poate prelungi viaţa sportivă, dar poate fi şi un model pentru jucătorii tineri.

Este exact genul de om pe care l-ai vrea într-o emisiune, iar acea emisiune ar fi una de colecţie” , a declarat Meme Stoica, citat de prosport.ro.

Cotat de site-urile de specialitate la 550.000 de euro, Alex Chipciu a ajuns la U Cluj pe 1 iulie 2022, după ce în perioada ianuarie 2020 – iulie 2022 a jucat în tricoul campioanei României în 77 de meciuri, a dat șase goluri și a bifat cinci assisturi.

Alex Chipciu a jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 – iulie 2016, după ce Gigi Becali l-a cumpărat cu 1,95 de milioane de euro de la FC Brașov. Internaționalul român a fost cedat în vara lui 2016 la RSC Anderlecht pentru 3.000.000 de euro. Pe parcursul carierei, Alex Chipciu a mai jucat pentru Forex Brașov, FC Brașov, CF Brăila și Sparta Praga.

error: Content is protected !!