(Video) Dan Petrescu și Ioan Ovidiu Sabău, mesaj comun pentru fani înainte de derby: „Clujeni, indiferent de echipa pe care o susțineți, haideți să ne bucurăm de un derby de poveste”

Updated on martie 13, 2023 Astăzi de la ora 20.30 se joacă derby-ul Clujului. Cu această ocazie, antrenorii celor două echipe, Ioan-Ovidiu Sabău (55 de ani) și Dan Petrescu (55 de ani), au înregistrat un scurt clip al cărui mesaj a fost exclusiv adresat fanilor.

”Ioan-Ovidiu Sabău: Luni este derby-ul Clujului
Dan Petrescu: Cel mai vechi derby din țară

Un meci special pentru orașul nostru
Clujeni, indiferent de echipa pe care o susțineți

Haideți să ne bucurăm de un derby de poveste
Cel mai bun să câștige”, a încheiat Petrescu.

Înaintea meciului din Gruia, CFR Cluj este, cu 60 de puncte, pe locul doi în Liga 1 și acolo va încheia sezonul regulat. ”U” Cluj, în schimb, are 34 de puncte și se află pe poziția a noua a ierarhiei. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău poate încheia sezonul regulat pe locul opt, dar pentru asta trebuie să o învingă pe CFR.

CFR Cluj vine la meciul cu rivala ”U” după remiza cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe, rezultat care a întrerupt seria de trei succese consecutive în campionat.

”U” Cluj, la rându-i o echipă în formă, are trei victorii la rând, cu FC Botoșani, Hermannstadt și liderul Farul, iar ultima înfrângere datează din 3 februarie, durerosul 0-5 cu U Craiova 1948.

error: Content is protected !!