Cluj: Două persoane au murit în accidentul de ieri din Poieni. Șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit frontal cu un TIR

Updated on martie 10, 2023 Două persoane au murit în accidentul de ieri din comuna Poieni.  Șoferul unui microbuz, în vârstă de 41 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a ciocnit frontal cu un autocamion care venea din sens opus.

„Echipajele au găsit două persoane încarcerate în microbuz, altele trei fiind blocate. În paralel, echipajul SAJ aplica deja manevre de resuscitare unui bărbat scos din respectivul microbuz”, a declarat Paul Olar, ISU Cluj, citat de observatornews.ro.

Cluj: Două persoane au murit în accidentul de ieri din Poieni. Șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit frontal cu un TIR 1

Din păcate, în ciuda misiunii contra-cronometru… salvatorii nu au mai reuşit să faca nimic pentru doi bărbaţi de 54 şi 32 de ani.

Şoferul autotrenului a reuşit să iasă singur afară. Imediat forţele noastre au desfăşurat operaţiunile de descarcerare, astfel că au extras cinci victime, două fiind în stare gravă. Un alt bărbat a intrat în stop cardio respirator şi s-au aplicat manevre de resuscitare”, a mai declarat Paul Olar.

Alte patru persoane au fost duse la spital. Una dintre acestea a fost intubată în ambulanța SMURD.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, la km 537, în comuna Poieni, între un microbuz cu 6 ocupanți și un ansamblu de vehicule.

Conform primelor verificări s-a constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea autovehiculul înspre municipiul Oradea, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă), condus din sensul opus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Gorj.

Momentan, traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

error: Content is protected !!