CFR Cluj, aproape de un atacant de 35 de ani care a jucat la Manchester City și are 5 goluri în naționala Braziliei

Updated on martie 10, 2023 CFR Cluj este în negocieri avansate cu atacantul brazilian Joao Alves de Assis Silva, cunoscut drept Jo (35 de ani).

Jo are un CV impresionant. A jucat pentru echipe precum Manchester City, Everton sau Galatasaray. Jo a strâns 20 de selecții și cinci goluri pentru naționala Braziliei.

CFR Cluj, aproape de un atacant de 35 de ani care a jucat la Manchester City și are 5 goluri în naționala Braziliei 1

Cristi Balaj a precizat că sunt trei variante pentru postul de atacant, după ce antrenorul Dan Petrescu s-a plâns că are nevoie de un transfer urgent pentru ofensivă.

Președintele CFR-ului a adăugat că Jo este cel mai aproape de un transfer, iar oferta campioanei României este un contract până în vară, cu posibilitate de prelungire.

În același timp, CFR Cluj nu-i poate oferi un salariu foarte mare atacantului brazilian, întrucât există restricții impuse de regulamentul UEFA privind fair-play-ul financiar, scrie digisport.ro.

“Avem în vizor trei variante, nu a fost exclusă niciuna dintre ele. Cel mai aproape de a finaliza un transfer este jucătorul Jo. Doar că există anumite etape care trebuie depășite, vizite medicale, teste fizice și anumite amănunte contractuale.

Nu ne entuziasmăm decât când vedem că un jucător evoluează și o face bine. Important este să ai randament, indiferent de nume.

Toate pistele pe care le încercăm le finalizăm doar după ce avem girul lui Dan Petrescu. E nevoie de acordul finanțatorului, Neluțu Varga, dar înainte informația trece pe la Dan Petrescu.

Au fost jucători la CFR care nu au evoluat pe măsura contractului. În acest moment, situația contractuală e mult diferită față de cazul Julio Baptista. Avem un fair-play financiar cu limite pe care nu le depășim.

Dacă vom ajunge la un acord (n.r. – cu Jo), jucătorul are tot interesul să evolueze cât mai bine, întrucât contractul se face cu posibilitatea prelungirii”, a spus Cristi Balaj.

error: Content is protected !!