Dan Petrescu (CFR Cluj) acuză o conspirație: „Toată lumea s-a plictisit de noi. Nimeni nu mai vrea să fie CFR campioană”

Updated on martie 6, 2023 Dan Petrescu este nemulțumit de presiunea care se pune pe CFR Cluj și este de părere că echipa sa nu a fost avantajată de deciziile lui Rusandu și acuză o conspirație împotriva „feroviarilor”.

Nu înțeleg de ce s-a zis că au fost greșeli pro CFR. Greșelile au fost întoarse de VAR. Penalty-ul nostru despre care s-a zis că nu a fost s-a ratat. Am dat gol și s-a dat fault în atac. A dat cartonașul roșu la Maglia. Deci nu am fost avantajați.

Dan Petrescu (CFR Cluj) acuză o conspirație: „Toată lumea s-a plictisit de noi. Nimeni nu mai vrea să fie CFR campioană” 1

S-a zis că trebuia penalty la duelul lui Sava (n.r. – portarul lui CFR) cu Milosevic și la un fault asupra lui Cvek în careul celor de la UTA. Penalty-ul nostru trebuia să se dea, a fost mai clar. Deci nu au fost greșeli dacă VAR-ul a corectat.

La penalty-ul obținut de Maglica a fost o atingere la genunchi și a rămas decizia inițială. A fost o exagerare. CFR a fost dezavantajată pe parcursul sezonului. Se încearcă acum înainte de play-off să se spună că CFR e avantajată, să se pună presiune invers. Toată lumea s-a plictisit de noi, nu mai vrea nimeni să fim campioni”, a declarat Dan Petrescu, citat de Gazeta Sporturilor.

Clasamentul din Liga 1, după UTA Arad – FCSB 3-1

De aceste rezultate poate profita CFR Cluj, formație care va urca pe primul loc în cazul în care își câștigă meciul din această rundă, cu Sepsi, programat luni, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.

În cazul unui succes, echipa lui Dan Petrescu s-ar distanța la un punct de Farul și la opt de FCSB.
Tot în această etapă a 28-a, liderul Farul a fost învins de ”U” Cluj cu 2-0, iar Rapidul, formația de pe locul patru, a pierdut cu Hermannstadt, 0-1.

Dan Petrescu (CFR Cluj) acuză o conspirație: „Toată lumea s-a plictisit de noi. Nimeni nu mai vrea să fie CFR campioană” 2

 

error: Content is protected !!