Meci mare făcut de Universitatea Cluj. A învins liderul și are 3 victorii consecutive

Updated on martie 4, 2023 U Cluj s-a impus în fața liderului Farul în prima partidă a etapei cu numărul 29 din Liga 1, scor 2-0.

U Cluj a ajuns la trei victorii consecutive și a atins cea mai înaltă poziție în clasament de la începutul sezonului până acum. Bic, omul care a deblocat tabela, a explicat secretul formei de excepție în care se află clujenii.

Meci mare făcut de Universitatea Cluj. A învins liderul și are 3 victorii consecutive 1

”Am făcut un meci aproape perfect. Am dominat în totalitate în prima repriză, cred că puteam marca mai multe goluri. Suntem fericiți că am obținut a treia victorie consecutivă. E foarte bine pentru noi, suntem într-o perioadă bună. Muncim foarte multe la antrenamente, ne pregătim bine și se vede pe teren.

Secretul e că suntem o echipă unită. Mister ne antrenează foarte bine, încercăm să punem în aplicare tot ce ne spune. Noi luăm meci cu meci, încercăm să câștigăm fiecare joc, nu trebuie s-o lăsăm mai moale. În play-out o să fie lupta adevărată”, a spus Bic, citat de digisport.ro.

Ioan Ovidiu Sabău, ode la adresa jucătorilor săi după victoria cu Farul!

Antrenorul „șepcilor roșii” a apreciat că nu se aștepta ca „elevii” săi să aibă o posesie așa de bună pe un teren, din nou, destul de greoi. Totuși, pe de altă parte, fostul mare mijlocaș nu s-a arătat prea entuziasmat de parcursul excelent avut de echipa sa în ultimele trei etape. El a ținut să spună că mai este drum lung până la împlinirea obiectivului din acest sezon, respectiv evitarea retrogradării.

Nu în ultimul rând, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre posibilitatea ca U Cluj să își joace meciurile considerate pe teren propriu pe un alt stadion în perioada următoare, în mod evident, din cauza stării proaste a gazonului.

„Da, un meci într-adevăr bun, vreau să îi felicit pe jucători, au avut atitudine, au crezut că pot să bată Farul. Nu mă așteptam să avem ritm, pe un astfel de gazon, să avem posesie. Știam că dacă îi lăsăm să joace vom avea probleme. Tot respectul pentru modul în care s-au comportat azi. Sunt momente frumoase, suntem mai relaxați, dar deocamdată am realizat niște momente frumoase, dar obiectivul este departe, mai avem mult de muncă.

Nu am nevoie de astfel de titluri, antrenorul momentului. Eu trebuie să salvez această echipă, abia atunci mă pot bucura, până atunci sunt doar bucurii de moment. Nu cunosc toate aceste amănunte, dacă se va începe refacerea gazonului. Să vedem dacă vom face demersuri să jucăm toate meciurile în deplasare. Nu îmi convine, dar asta este. Toți au fost fantastici, s-au comportat extraordinar”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, citat de prosport.ro.

error: Content is protected !!