Fotbalistul de la CFR Cluj dat dispărut după meciul cu Lazio

Updated on februarie 28, 2023 Dan Petrescu a mărturisit că Cephas Malele ”a dispărut”, după ce a fost titular la meciul cu Lazio, din returul ”șaisprezecimilor” Conference League.

În meciul cu Lazio, Malele a evoluat până în minutul 60 la meciul cu Lazio, când a fost înlocuit cu Bîrligea.

Fotbalistul de la CFR Cluj dat dispărut după meciul cu Lazio 1

Se pare că acesta nu s-a mai prezentat la antrenamente, iar, potrivit Fanatik, fotbalistul este supărat că CFR Cluj nu vrea să îi ofere prelungirea contractului. Malele a ajuns în vară la formația din Gruia, sub formă de împrumut de la Al-Taee, formația pregătită de Mirel Rădoi.

Antrenorul a refuzat să ofere mai multe detalii în legătură cu atacantul formației din Gruia și i-a îndemnat pe reporteri să întrebe conducerea clubului, întrucât el nu știe ce se întâmplă.

”Malele și el, dispărut, adică accidentat. (…) Trebuie să întrebați clubul, nu pe mine. Întrebați conducătorii, nu aș vrea să vorbesc eu. Eu sunt antrenor. Eu antrenez pe cine vine la antrenament. Cei din club ar trebui să povestească ce se întâmplă. Eu nu știu ce se întâmplă”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Cephas Malele, departe de forma pe care a arătat-o la FC Argeș

În sezonul 2020/2021, Cephas Malele a fost unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului din SuperLiga 1, fiind jucătorul pe care FC Argeș s-a bazat enorm. Atunci, reușea 18 goluri și 4 pase decisive, în 31 de meciuri pentru piteșteni, devenind rapid și favoritul tribunelor.

În cele din urmă, Malele nu și-a mai prelungit contractul cu FC Argeș și a plecat în Arabia Saudită la Al Tai, formație la care a jucat 27 de meciuri, în care a reușit 4 goluri și a oferit 5 pase decisive, prea puțin pentru pretențiile conducerii saudiților.

error: Content is protected !!