Cluj: Incendiu la un apartament din Iris. Un bărbat a suferit arsuri

Updated on februarie 28, 2023 Un incendiu a izbucnit în această seară la un apartament din cartierul Iris din Cluj-Napoca. Incendiul a izbucnit într-un bloc de pe Strada George Gordon Byron din Cluj-Napoca

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a stinge flăcările care au izbucnit într-un apartament, de pe strada Byron din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului acționează două autospeciale de stins incendii și o autoscară. Preventiv a fost dislocate la locul incendiului și un echipaj SMURD.

Cluj: Incendiu la un apartament din Iris. Un bărbat a suferit arsuri 1

Din primele informații se pare că locatarii din apartamentele învecinate s-au autoevacuat. În aceste momente pompierii acționează pentru lichidarea flăcărilor, evacuarea fumului și verificarea tuturor încăperilor din bloc. Intervenția este în desfășurare revenim cu detalii pe parcursul acesteia”, a transmis ISU Cluj.

Un bărbat a suferit arsuri și este în stare de inconștiență

„Incendiul este localizat și nu există pericol de extindere. Pompierii au evacuat din apartament un bărbat în stare de inconștiență, care prezintă mai multe arsuri pe suprafața corpului. Acesta primește asistență medicală de urgență de la echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!