Dan Petrescu a plătit pensie alimentară de 100.000 de dolari pe an după divorț, deși a fost înșelat de soție

Updated on februarie 26, 2023 Dan Petrescu a plătit pensie alimentară de 100.000 de dolari pe an după divorț, deși a fost înșelat de soție. Antrenorul lui CFR Cluj a fost căsătorit cu Dana Petrescu timp de 11 ani, dar povestea lor de dragoste sa încheiat după ce aceasta a avut o aventură cu un fost coechipier al soțului său, Radu Niculescu.

Dan Petrescu și fosta soție au împreună două fete, Chelsea și Rebecca.

Dan Petrescu a plătit pensie alimentară de 100.000 de dolari pe an după divorț, deși a fost înșelat de soție 1

Dana Petrescu și Radu Niculescu, fost jucător la Galatasaray, Rapid sau Dinamo, au avut o relație extraconjugală timp de 3 ani. În cele din urmă, chiar Dana a fost cea care a cerut divorțul de „Bursuc”, scrie as.ro.

Petrescu a divorțat oficial de fosta soție în 2003, iar copiii au rămas în custodia mamei. La 9 ani distanță de la divorț, Dana l-a dat în judecată pe fostul fundaș al naționalei României și i-a solicitat o pensie alimentară mult mai mare pentru cele două fete.

Potrivit cotidianul.ro, s-a decis ca Dan Petrescu să plătească suma uriașă de 100.000 de dolari pe an, pentru fiecare dintre fete, pentru studii universitare în străinătate. Instanța a decis ca pensia alimentară respsectivă să fie acoperită de „Bursuc” pe o perioadă de 5 ani.

Mai mult, pe lângă suma respectivă, Dan Petrescu a fost nevoit să achite un venit lunar de 10.000 de dolari pe lună pentru Rebecca, de la vârsta de 14 ani și până la majorat.

La vremea respectivă, când Dana l-a dat în judecată pe fostul soț, acesta antrena la Dinamo Moscova. În Rusia, antrenorul român încasa un salariu colosal, de două milioane de euro pe an.

În urmă cu ceva timp, Dana a vorbit despre relația cu Radu Niculescu, în urma căreia căsnicia cu Dan Petrescu s-a încheiat.

Când m-am despărţit sufleteşte de Dan, a apărut Radu, care mă urma efectiv ca un căţeluş. Mă aştepta cu buchete de câte 100 de trandafiri şi îmi vorbea irezistibil la telefon.

M-am simţit frustrată să renunţ la dorinţele mele pentru a-l urma peste tot pe Dan. Nu am mai putut să îl fac fericit. Am văzut despărţirea ca pe o echilibrare, ca o împăcare cu sine”, a povestit Dana, în urmă cu ceva timp.

error: Content is protected !!