Încep preselecțiile pentru Vocea României. Când au loc la Cluj-Napoca

Updated on februarie 23, 2023 Vești bune pentru fanii emisiunii Vocea României: sezonul 11 al show-ului este aproape. Preselecțiile au început deja, iar cei care își doresc să lupte pentru trofeu sunt așteptați să-și încerce norocul în mai multe orașe din țară.

Pro TV a anunțat că a dat startul preselecțiilor pentru sezonul 11 al emisiunii Vocea României. Cei interesați, care cred că pot pleca acasă cu trofeul la final, dar și cu marele premiu sunt invitați să se înscrie la preselecții pe site-ul vocearomaniei.protv.ro.

Încep preselecțiile pentru Vocea României. Când au loc la Cluj-Napoca 1

Ulterior, aceștia sunt așteptați la preselecții în următoarele orașe și locații din țară: Iaşi – 12 martie, la Hotel Unirea, Cluj-Napoca – 19 martie, la Hotel Golden Tulip Ana Dome, Timişoara – 26 martie, în incinta Hotelului Ibis Timişoara City Center și în Bucureşti – 1, 2 aprilie, la World Trade Center Bucureşti, informează Fanatik.

Ultimul sezon, cel cu numărul 10, a fost câștigat de Iulian Nunucă. Tânărul care la început a pășit pe scena de la Vocea României fără prea multe așteptări a obținut premiul în valoare de 100.000 de euro.

Totodată, Nunucă l-a făcut mândru pe mentorul său din emisiune: Tudor Chirilă. Solistul trupei Vama adăugând, astfel, la colecție cel de-al cincilea trofeu câștigat de un concurent care a făcut parte din echipa sa.

Cum finala emisiunii a avut loc chiar în Ajunul Crăciunului din 2022, Iulian Nunucă a dezvăluit că a fost cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi vreodată.

error: Content is protected !!