Dan Nistor, mesaj pentru fanii lui U Cluj, după ce în trecut a evoluat pentru rivala CFR Cluj

Updated on februarie 16, 2023 Dan Nistor, care a mai evoluat în trecut pentru rivala CFR Cluj, între 2017 și 2018, spune că se așteaptă ca fanii să nu aibă vreun resentiment față de trecutul său.

“Va depinde de evoluția mea în teren, dar din punctul meu de vedere nu va fi nicio problemă (n.r. dacă fanii echipei îl vor contesta). E un club cu o tradiție imensă, cu suporteri minunați și cred că trebuie să ne ridicăm la nivelul echipei și să o ducem acolo unde îi este locul.

Dan Nistor, mesaj pentru fanii lui U Cluj, după ce în trecut a evoluat pentru rivala CFR Cluj 1

E o situație foarte grea, dar caracterele se văd în momentele acestea. Cu unii colegi am jucat la echipa națională sau la alte echipe, încet-încet cred că echipa va ieși din subsolul clasamentului”, a spus Dan Nistor, citat de digisport.ro.

Universitatea Cluj se pregătește de meciul din deplasarea, cu Chindia Târgoviște, de vineri, ora 17:00.

Ardelenii au în acest moment 24 de puncte și se află pe poziția a 14-a, una care ar duce echipa la barajul de rămânere în Liga 1 la finalul stagiunii.

Gigi Becali a cerut 50.000 de euro ca să-l ia pe Dan Nistor de la Universitatea Craiova

Gigi Becali a dezvăluit că a avut șansa să îl ia pe Nistor la FCSB, însă le-a cerut oltenilor bani pentru a-l lua pe mijlocaș la formația roș-albastră.

“L-au vândut la “U” Cluj cu minus (n.r. pe Dan Nistor). Au vrut să mi-l dea mie prin Șiman. Am zis să-mi dea 50.000. Acum o săptămână.”, a declarat Becali.

error: Content is protected !!