Pavel Bartoș, capul familiei încă de la 16 ani! „Când m-am dus în Cluj am lucrat non-stop noaptea și ziua mergeam la facultate”

Updated on februarie 10, 2023 Pavel Bartoș a fost nevoit încă de mic să devină responsabil. Acesta a fost mereu „bona” surorilor sale și a luat viața în piept. După ce tatăl său a murit, Pavel s-a angajat ca zilier în domeniul construcțiilor. Acesta nu a fost însă nici pe departe singurul său loc de muncă din perioada studiilor. Pavel a fost nevoit să își câștige singur banii, astfel că nu a avut de ales și a lucrat într-o mulțime de domenii.

„Am fost pus în fața faptului împlinit și a trebuit să găsesc soluții. A trebuit să devin bărbatul familiei. A trebuit să iau situația pe moment.(…) Atunci, noi nu aveam noțiunea de bonă. Și era ceva firesc. E nedrept, dar poți tu să decizi aceste lucruri?

Pavel Bartoș, capul familiei încă de la 16 ani! „Când m-am dus în Cluj am lucrat non-stop noaptea și ziua mergeam la facultate” 1

Multă lume zice „când ai realizat tu că vrei la teatru”? Că atunci era, te angajezi și aduci venit în casă. Rudele lui tata lucrau în construcții și au zis „hai aici”. Dar mi-am dat seama că nu-mi place, dar am făcut-o că trebuia să îi ajut pe ai mei. Am învățat(de la oamenii de pe șantier) să îi admir pe cei cărora le place munca fizică. Și când m-am dus în Cluj am lucrat non-stop noaptea și ziua mergeam la facultate.

La ora de balet dormeam. Până mi-au zis profesorii „băi, trebuie să alegi”. Am fost și ospătar. Am lucrat într-un chioșc. Eu în două cămăși am făcut tot liceul.”, a povestit actorul, citat de wowbiz.ro.

Pavel Bartoș susține că în perioada în care a luat decizia de a da curs pasiunii actoricești, erau peste 50 de candidați pe loc la facultatea cu specific artistic. Prezentatorul de la „Vocea României” a făcut tot posibilul pentru a depăși obstacolele apărute, compensând prin muncă toate carențele, inclusiv pe cele financiare:

„Facultatea a fost una dintre cele mai mișto perioade ale mele. Chiar mă uitam acum, eu am făcut facultatea la Cluj și vedeam Căminul 16, unde l-am făcut.

A fost o perioadă foarte grea, într-adevăr erau multe lipsuri, dar a fost una dintre cele mai mișto perioade. În care, vorba aia, ca să îți câștigi existența, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop.

Pentru că trebuia. Dar pentru mine a fost una dintre cele mai tari perioade, pentru că aveam și niște colegi foarte faini. Eram o gașcă foarte mișto!”, a declarat Pavel Bartoș pentru cancan.ro.

error: Content is protected !!