Cluj: „Vinerea verde” se extinde în Florești. Când intră în vigoare

Updated on ianuarie 29, 2023 Programul Vinerea Verde are șanse mari de a se extinde în Florești, anunță primarul Bogdan Pivariu.

”În ceea ce înseamnă Vinerea Verde, focusul nostru principal pentru a fi foarte eficient programul este crearea infrastructurii care să deservească transportul public tocmai pentru a favoriza și stimula transportul în comun. Bugetul nostru nu este nelimitat și ca administrator trebuie să prioritizăm anumite lucruri.

Cluj: „Vinerea verde” se extinde în Florești. Când intră în vigoare 1

Suntem în discuții pentru a încerca o eficientizare și o soluționare a acestei probleme tocmai pentru a putea să implementăm și noi Vinerea Verde. Sunt sigur că vom găsi soluția. Săptămâna trecută am discutat cu directorul CTP, urmează să mai avem o întâlnire și zilele viitoare. Între timp se pun anumite lucruri în concordanță.

Probabil în luna februarie vom reuși să găsim o soluție bună, atât pentru noi, cât și pentru Compania de Transport Public, pentru a putea să implementăm și noi proiectul la nivelul comunei Florești. Este de dorit ca tot mai multă lume să folosească transportul în comun”, a declarat Bogdan Pivariu, citat de stiridecluj.ro.

Programul inițiat de primăria Cluj-Napoca, în care oamenii pot călători gratuit vinerea pe mijloacele de transport în comun, continuă și în anul 2023.

„Vinerea Verde continuă și în acest an La Cluj-Napoca, orice călătorie cu transportul în comun – autobuz, troleibuz, tramvai – pe liniile urbane este gratuită în fiecare zi de vineri.

Această inițiativă a fost implementată de Primăria Cluj-Napoca, în colaborare cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. încă din 2021 și continuă și în 2023”, au transmis reprezentanții primăriei Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!