„U” Cluj s-a despărțit de un jucător care a ales Polonia. ”Este prima mea experiență fotbalistică în afara României”

Updated on ianuarie 26, 2023 FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu echipa poloneză de fotbal Korona Kielce pentru transferul lui Marius Briceag (30 de ani) la gruparea din Ekstraklasa, a anunţat clubul din Superligă, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Marius Briceag a sosit la ”U” la începutul acestui sezon. Fundaşul care evoluează în banda stângă a strâns 24 de prezenţe în tricoul ”alb-negru”, marcând unicul său gol în partida câştigată de în meciul cu FC Hermannstadt, scrie agerpres.ro.

„U” Cluj s-a despărțit de un jucător care a ales Polonia. ”Este prima mea experiență fotbalistică în afara României” 1

Fostul jucător de la Universitatea Craiova și FCSB a fost cumpărat de polonezi de la ”U” Cluj în schimbul a 50.000 de euro.

Suma primită de ”U” Cluj în schimbul lui Marius Briceag va crește dacă echipa poloneză se va salva de la retrogradare.

Marius Briceag, în schimb, a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024 și va avea un salariu lunar de 11.000 de euro, informează digisport.ro.

Este prima mea experiență fotbalistică în afara României. Voi da tot ce am mai bun, indiferent de circumstanțe. Voi da totul pentru echipă”, a declarat Marius Briceag, după semnarea contractului.

Korona Kielce traversează o perioadă complicată, fără victorie în campionat din 27 august, de la 2-0 cu Radomiak Radom.

De atunci, Korona a disputat 10 meciuri de campionat, dintre care șase au fost pierdute.

Cu 13 puncte acumulate în 17 etape, Korona Kielce este despărțită de patru puncte de Zaglebie, ocupanta ultimei poziții care asigură menținerea în prima ligă.

error: Content is protected !!