Sociolog: „Emil Boc ar fi un președinte bun. Sunt unii din PNL care se roagă de el cu cerul și pământul să candideze”

Updated on ianuarie 25, 2023 Socioligul Mirel Palada a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că Boc ar fi un președinte bun, are cea mai bună soluție din PNL.

„Avem nevoie de un președinte care să vindece rănile trecutului. Noi avem 20 de ani de zile de când s-a turnat în mod constant otravă în societatea românească.

Sociolog: „Emil Boc ar fi un președinte bun. Sunt unii din PNL care se roagă de el cu cerul și pământul să candideze” 1

De la PSD îi avem pe Geoană, pe Ciolacu și pe Firea. Geoană stă cel mai bine dintre toți, dar cred că este puțin probabil să fie acceptat de PSD. Geoană poate să învingă orice candidat din afara PSD.

Boc ar fi un președinte bun. Boc are cea mai bună soluție din PNL. Geoană are nevoie de susținerea PSD”, a spus Mirel Palada.

Sunt unii din PNL care se roagă de el cu cerul și pământul să candideze pentru că este, de departe, soluția cea mai bună pentru PNL, singura care are șanse”, a mai  spus Palada.

Dan Puric, propus de George Simion pentru alegerile prezidențiale din 2024

În 2024 vor avea loc alegeri parlamentare, prezidențiale, locale și europarlamentare, iar partidele din Parlament caută cei mai potriviți candidați. George Simion se numără printre liderii de partid care „vânează” varianta câștigătoare pentru Palatul Cotroceni. În opinia acestuia, Dan Puric ar putea fi o soluție de luat în seamă.

Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României.

Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”, a precizat George Simion, în emisiunea realizată de Victor Ciutacu, la postul România TV.

În opinia deputatului, în turul al doilea de la prezidențiale vor ajunge candidații susținuți de PSD, respectiv de AUR.

„Partidul AUR încă nu și-a anunțat candidatul la prezidențiale. Vom vedea ce se întâmplă. Încercăm să fructificăm la maxim această șansă. Candidatul PSD și candidatul AUR vor intra în turul doi”, a mai punctat liderul partidului conservator.

error: Content is protected !!