(Foto) Cluj. Un zid s-a prăbușit peste 6 mașini. Ce spune Primăria

Updated on ianuarie 25, 2023 Un zid de sprijin s-a prăbușit astăzi peste șase mașini pe str. Lombului din Cluj-Napoca.

„În urma unei sesizări primite astăzi, polițiștii locali de la Serviciile Control urbanism și Disciplină în Construcții și de la Control Trafic Rutier au constatat prăbușirea unui zid de sprijin, pe o lungime de circa 35 de metri, pe strada Lombului nr. 2-4.

(Foto) Cluj. Un zid s-a prăbușit peste 6 mașini. Ce spune Primăria 1

Precizăm faptul că zidul de sprijin era prevăzut în documentația tehnică autorizată cu AC nr. 576/2020 – ”Construire imobil mixt, amenajări exterioare și imprejmuire” – teren privat, lucrarea nefiind recepționată.

Polițiștii locali au întocmit un act de control prin care s-au dispus punerea în siguranță a zonei afectate și semnalizarea amplasamentului, precum și luarea tuturor măsurilor legale necesare remedierii situației.

(Foto) Cluj. Un zid s-a prăbușit peste 6 mașini. Ce spune Primăria 2 (Foto) Cluj. Un zid s-a prăbușit peste 6 mașini. Ce spune Primăria 3

De asemenea, Serviciul Control Urbanism și Disciplină în Construcții a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor efectuate”, a transmis Primăria Cluj.

error: Content is protected !!