Un șofer beat a intrat cu mașina într-un grup de fete. 5 copii răniți. Au ajuns la spitalele din Cluj şi Bistriţa

Updated on ianuarie 23, 2023 Cinci copii au fost răniți după ce un șofer băut a intrat a intrat cu maşina într-un grup de fete, aflate pe marginea drumului. Accidentul s-a petrecut în satul Budacul de Sus, din județul Bistrița-Năsăud.

Patru copile, dar şi un băieţel de 11 ani, pasager în autoturism, au ajuns în grija medicilor. Șoferul de 34 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un grup de fete de pe marginea drumului, apoi s-a oprit în peretele unei grădinițe, informează stirileprotv.ro.

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un grup de fete. 5 copii răniți. Au ajuns la spitalele din Cluj şi Bistriţa 1

Patru copile, cu vârste între 10 şi 13 ani, au fost rănite şi au ajuns la spitale din Bistriţa și Cluj Napoca.

Două dintre victimele accidentului de mașină din Budacu de Sus, județul Bistrța-Năsăud, vor rămâne internate, una la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, una la Clinica de Ortopedie Pediatrică din Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanților unității, o fată de 13 ani, cu fractură de femur, contuzie la cap, contuzie de torace, a fost transferată în stare stabilă la Clinica de Ortopedie Pediatrică din Cluj-Napoca, iar o altă fată tot de 13 ani, cu fractură de bază de craniu, pierderea conștienței, traumatisme minore, în acest moment în stare stabilă, conștientă, este internată pentru supraveghere în cadrul Secției Chirurgie generală de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, transmite antena3.ro.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru conducere cu alcoolemie și vătămare corporală din culpă.

error: Content is protected !!