Tudor Chirilă: Dau o sticlă de whiskey pentru cel mai bun text de demisie pentru Lucian Bode”

Updated on ianuarie 12, 2023 Tudor Chirilă a postat un mesaj în care spune că oferă o sticlă de whiskey pentru cine scrie cel mai bun text de demisie pentru Lucian Bode.

Dau o sticlă de whiskey pentru cel mai bun text de demisie pentru Lucian Bode. Pe bune, papagalul ăsta sinistru, care nu e decât o păpușă manevrabilă, nu trebuie să rămână în funcție. Lăsați textul în comentarii, citesc și aleg.

Tudor Chirilă: Dau o sticlă de whiskey pentru cel mai bun text de demisie pentru Lucian Bode” 1

Fiți creativi, nu vă dați înapoi de la nimic. Ăsta trebuie să plece. Ca să le putem spune copiiilor noștri în drum spre școală că dacă copiezi, pățești ca ăsta.

Start. Și leapșă cui mai vrea să preia ideea. Iar dacă tot scrieți, trimiteți și la guvern.

PS. Să-i cedați și drepturile de autor”, a scris artistul pe Facebook.

Universitatea „Babeș-Bolyai” (UBB) susține că suspiciunile de plagiat în teza de doctorat a ministrului de interne Lucian Bode „se confirmă în marea lor majoritate” și solicită retragerea cărții publicate în baza ei.

Poziția exprimată de către universitatea clujeană, acolo unde Lucian Bode și-a susținut o teză de doctorat în domeniul securității energetice, vine după ce comisia de etică a instituției de învățământ a verificat lucrarea ministrului, transmite romanialibera.org

„Concluzia analizei este că suspiciunile de plagiat se confirmă în marea lor majoritate”, arată universitatea.

Aceasta menționează că, în lipsa posibilității legale de a aplica sancțiuni disciplinare unei persoane care nu este membru al comunității academice, „Comisia îi solicită corecturi la teză și retragerea cărții publicate pe baza tezei.”

De asemenea, mai arată UBB, vor fi sesizate CNATDCU/Consiliul Național de Etică a Cercetării, structurile abilitate să verifice plagiatele din lucrările academice.

Ministrul de interne Lucian Bode a reacționat pe Facebook spunând că este nevinovat și că este „uluit” că i se cere respectarea unor reguli academice impuse în 2020-2022, pentru o lucrare redactată în 2018.

error: Content is protected !!