(Video) Cerere inedită în căsătorie pe un drum din Cluj. “Vrei sa fii sotia mea?”, mesajul apărut pe mai multe camioane

Updated on ianuarie 11, 2023 Un tanar sofer de camion din Bunesti, jud. Cluj,  si-a cerut iubita in casatorie intr-un mod inedit. Ajutat de alti colegi, Gabriel a scris mesajul “Vrei sa fii sotia mea?” pe cateva pancarte pe care le-a lipit pe partea din fata a unor camioane.

Gabriel si Geanina formeaza un cuplu de aproximativ 6 ani, iar tanarul a vrut ca relatia lor sa treaca la urmatorul nivel. Pentru ca lucreaza ca sofer de camion la o firma din Dej, cum alfel putea sa o ceara de sotie, daca nu folosind masina pe care lucreaza. Ajutat de alti doi colegi, a scris pe trei pancarte mesajul “Vrei sa fii sotia mea?” si le-a atasat pe partea din fata a celor trei camioane.

(Video) Cerere inedită în căsătorie pe un drum din Cluj. “Vrei sa fii sotia mea?”, mesajul apărut pe mai multe camioane 1

Stia exact drumul pe care Geanina il urmeaza atunci cand merge acasa de la munca si cu complicitatea unei prietene care o insotea in masina pe Geanina, urmarea in timp real locatia in care acestea se afla.

In momentul in care au ajuns cu masina in zona in care se aflau camioanele, pret de cateva secunde au blocat soseaua pentru ca iubita lui sa poata citi mesajul de pe el, apoi a urmat cererea in casatorie, scrie dejeanul.ro.

Niciun alt sofer nu s-a suparat pentru cele cateva minute de asteptat in trafic. Mai mult decat atat, cu totii i-au aplaudat si felicitat pe proaspetii viitori miri si le-au urat “Casa de Piatra”.

error: Content is protected !!