Ioan Ovidiu Sabău, după ce “U” Cluj a câștigat cu 4-0: „Nu avem voie să ne gândim la baraj. Suntem o echipă prea mare”

Updated on ianuarie 11, 2023 Universitatea Cluj a învins cu scorul de 4-0 echipa maghiară Debrecen, într-un meci amical disputat în Antalya.

În ciuda acestei victorii clare, Ioan Ovidiu Sabău, care a preluat-o pe “U” Cluj în această iarnă, s-a declarat nemulțumit de condiția fizică a jucătorilor săi.

Ioan Ovidiu Sabău, după ce “U” Cluj a câștigat cu 4-0: „Nu avem voie să ne gândim la baraj. Suntem o echipă prea mare” 1

“Ai nevoie de victorii, când câștigi altfel lucrezi, jucătorii au încredere în ei. Victoriile aduc plăcerea de a lucra.

Se vede clar că suferim foarte tare, mai ales din punct de vedere fizic. Trebuie să acumulăm foarte mult. E clar că nu avem prospețime, nu avem încredere în noi. Greșim foarte mult, pentru că sunt foarte obosiți jucătorii în momentul de față.

Jucătorii trebuie să tragă de ei în această perioadă, pot să devină mai buni. Am jucat cu o echipă bună din Ungaria. Echipa este la 50% în momentul de față. E prea devreme să discutăm, vom schimba intensitatea antrenamentelor. Sigur că avem nevoie de timp.

Nu avem voie să ne gândim la baraj. Suntem o echipă prea mare, prea importantă și vreau să-i conving pe jucători că, pregătindu-ne foarte bine, nu trebuie să ne gândim că vom juca meciurile de baraj”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, după acest meci, citat de digisport.ro.

Cele patru goluri au fost înscrise de Lorand Fulop, Andrei Miron, Mamadou Thiam şi Florian Haită.

În ultimul meci amical din Turcia, Universitatea Cluj va întâlni echipa elvețiană Schaffhausen, din liga a doua.

error: Content is protected !!