Ioan Ovidiu Sabău, despre Ianis Stoica: „Văd un copil serios, un copil pentru fotbal. Vrea să ajungă să joace la cel mai înalt nivel”

Updated on ianuarie 11, 2023 Ioan Ovidiu Sabău îl vede pe Ianis Stoica ca un jucător serios. Acesta a fost împrumutat de la FCSB până la finalul sezonului actual, după ce Gigi Becali l-a pus pe “lista neagră”.

Deși nu a apucat să lucreze decât aproximativ o săptămână cu tânărul atacant, fostul internațional român s-a convins de determinarea lui Stoica de a-și atinge potențialul.

Ioan Ovidiu Sabău, despre Ianis Stoica: „Văd un copil serios, un copil pentru fotbal. Vrea să ajungă să joace la cel mai înalt nivel” 1

Îl văd preocupat. Își dorește foarte mult să crească, să aibă evoluții foarte bune. Are niște obiective foarte clare, vrea să ajungă să joace la cel mai înalt nivel.

Văd un copil serios, un copil pentru fotbal. Cam toți jucătorii tineri cu care lucrez aici mi se par foarte serioși, a spus Sabău, în cadrul unui interviu acordat pentru Digi Sport.

„U” Cluj a realizat un nou transfer! Jucătorul provine chiar de la rivala CFR Cluj

„U” Cluj a adus un nou jucător pentru a-și întări forțele pentru reluarea campionatului. Zé Gomes, un fotbalist de 23 de ani, a fost împrumutat chiar de la rivala CFR Cluj.

Bem vindo, Zé Gomes! FC Universitatea Cluj a reușit o nouă mutare în perioada de iarnă, clubul nostru ajungând la un acord cu atacantul Zé Gomes.

Crescut de Benfica Lisabona, Zé Gomes a câștigat EURO U17 cu Portugalia în 2017, turneu la care a fost golgheter și cel mai bun jucător. Atacantul vine la ”U” sub formă de împrumut de la CFR, clubul nostru având și opțiunea unui transfer definitiv”, a transmis Universitatea Cluj pe Facebook, potrivit Monitorul de Cluj.

error: Content is protected !!