Bogdan Țîru, transferat la CFR : „Am auzit de la mulți oameni că Clujul este un oraș frumos, liniștit, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani”

Updated on ianuarie 11, 2023 Fundașul central Bogdan Țîru și-a expus planurile după venirea la CFR Cluj. El a jucat ultimi trei ani pentru polonezii de la Jagiellonia Bialystok.

M-am acomodat bine. Am o pregătire în spate, pentru că am făcut două săptămâni cu cei din Polonia. Sunt bine, sunt în ritm. Proiectul m-a făcut să vin la CFR Cluj. Încă din vară au existat niște discuții. Cei de acolo au cerut un pic cam mult pentru pretențiile care erau atunci. După aceea, am continuat să vorbim.

Bogdan Țîru, transferat la CFR : „Am auzit de la mulți oameni că Clujul este un oraș frumos, liniștit, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani" 1

Domnul Bogdan Mara, domnul Dan Petrescu m-au sunat, mi-au spus ce ambiții au și asta m-a determinat să mă întorc. În Polonia m-am dezvoltat fizic și mental, dar nu m-am bătut la nimic, n-am avut obiectiv să câștigăm ceva. Mi-am dorit un pic mai mult!

Încă mă gândesc la națională, îmi doresc. E un avantaj că m-am întors în România. Mă știu cu câțiva jucători de la CFR Cluj.

Am o concurență foarte mare la CFR, cu Burcă, cu Yuri, cu Kolinger. Am venit să ajut și Mister (n.r. – Dan Petrescu) va decide pe cine va băga.

Îmi place să câștig, asta mă motivează. Am ambiții mari, vreau să fiu mai bun în fiecare zi. Nu întotdeauna îți iese, dar, dacă ești perseverent, cred că într-un final îți va reuși.

Am semnat pe trei ani și jumătate, sper să ne acomodăm (n.r. – alături de soție). Am auzit de la mulți oameni că Clujul este un oraș frumos, liniștit, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani“, a spus Bogdan Țîru, într-un interviu pentru CFR TV, potrivit Digi Sport.

Câți bani a plătit campioana Ligii 1 pentru transferurile din această iarnă

CFR Cluj, campioana Ligii 1 în ultimele cinci sezoane, a făcut patru transferuri în această pauză de iarnă: Anton Maglica, Bogdan Țîru, Adrian Peteleu și Ermal Krasniqi, anunta Digisport.

Așa cum i-a obișnuit pe fani în ultimii ani, CFR Cluj n-a investit sume mari în transferurile de jucători în această iarnă. Mai exact, doar 450.000 de euro.

Atacantul croat Anton Maglica (31 de ani) a venit liber de contract, după despărțirea de APOEL Nicosia.
Fundașul Bogdan Țîru (28 de ani) a fost adus de CFR Cluj de la echipa poloneză Jagiellonia, pentru care juca din februarie 2020.

CFR Cluj a plătit 250.000 de euro pentru acest transfer, potrivit site-ului Transfermarkt. Țîru mai avea contract cu Jagiellonia până în vara anului 2024.
Fundașul dreapta Andrei Peteleu (30 de ani) a revenit la CFR Cluj după experiența de la echipa maghiară Kisvarda.

Peteleu n-a costat-o pe CFR Cluj niciun euro. Fundașul a câştigat Supercupa României (2019), dar şi titlul în Liga 1 (2018, 2019) cu CFR.
Mijlocașul kosovar Ermal Krasniqi (24 de ani) a venit la campioana României de la FC Ballkani. Krasniqi a evoluat împotriva celor de la CFR Cluj în grupele Conference League, în 2022.

200.000 de euro a plătit CFR Cluj către Ballkani, potrivit site-ului Transfermarkt.

error: Content is protected !!