Gică Popescu, președintele Farului, laudă transferul lui Bogdan Țîru la CFR Cluj. „La dueluri este foarte bun, pe construcţie la fel, foarte bun”

Updated on ianuarie 10, 2023 Țîru, produs al Academiei Gheorghe Hagi și fost campion cu gruparea constănțeană, este lăudat de Gică Popescu.

„Are capacitatea să joace la orice echipă din România şi nu numai! E un jucător cu cifre nemaipomenite, la dueluri este foarte bun, pe construcţie la fel, foarte bun. Este un transfer reuşit!

Gică Popescu, președintele Farului, laudă transferul lui Bogdan Țîru la CFR Cluj. „La dueluri este foarte bun, pe construcţie la fel, foarte bun” 1

Să vedem dacă se va impune, pentru că la CFR sunt foarte mulţi fundaşi centrali. Dan Petrescu are nevoie de un lot destul de mare, calitativ e deja. Nu ştiu planurile lui Dan cu privire la Ţîru”, a spus Gică Popescu, citat de gsp.ro.

Produs al Academiei Hagi, Țîru era transferat la începutul anului 2020 de Jagiellonia de la Viitorul, actuala Farul, în schimbul a 600.000 de euro. După 80 de meciuri, 3 goluri și o pasă decisivă în Polonia, fundașul a revenit în România, la campioana CFR.

De ce nu îi pot face Gigi Becali și Gică Hagi față lui Dan Petrescu

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre lupta pentru titlu și a dezvăluit ce are CFR Cluj în plus față de FCSB și Farul Constanța.

Dumitru Dragomir crede că Dan Petrescu este cel mai bun antrenor din România, iar faptul că a știut să facă echipă cu oamenii din conducere l-a ajutat să facă performanță la CFR Cluj, scrie prosport.ro.

Mai mult, fostul șef al LPF este de părere că CFR Cluj a făcut performanță în ultimii ani deoarece a transferat jucători cu experiență, pe final de carieră, în timp ce Gigi Becali și Gică Hagi s-au concentrat să promoveze și să vândă jucătorii tineri.

„Dan Petrescu este cel mai bun antrenor, a luat-o de tânăr, e cel mai tare antrenor din România, clar! Acolo nu a fost doar el, au mai fost Zamfir, Balaj, Varga. Acolo este o echipă și seriozitate. S-au băgat bani ani de ani, nu e vorba de experimente.

Diferența dintre echipa lui Becali, a lui Hagi și a lui Petrescu e că Hagi și Becali au vrut să crească jucători și să câștige bani de pe ei, în timp ce Petrescu a luat jucători pe final de carieră, valoroși, pentru a face performanță”, a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, pentru Pro Arena.

error: Content is protected !!