Chipciu, desapre diferența dintre CFR și FCSB: „CFR are un buget fantastic și e normal să iei campionatul”

Updated on ianuarie 10, 2023 În ultimii cinci ani, CFR Cluj a fost cea care a deținut supremația în România, chiar dacă FCSB s-a luptat an de an până în ultimele etape pentru cucerirea titlului. Fost jucător la ambele formații, Alexandru Chipciu a analizat duelul dintre cele două cluburi și a evidențiat capitolul la care suferă gruparea bucureșteană.

“Farul a avut un tur fantastic și cred că un mare minus pentru ei a fost accidentarea lui Louis Munteanu, care s-a accidentat. Alături de Denis Alibec, erau foarte periculoși. Clar, domnul Hagi a făcut miracole în fotbalul românesc.

Chipciu, desapre diferența dintre CFR și FCSB: „CFR are un buget fantastic și e normal să iei campionatul” 1

CFR are un buget fantastic și e normal să iei campionatul. Are potențial și Steaua (n.r. FCSB), dar la CFR, de exemplu, nu se vede dacă lipsește un titular.

La Steaua (n.r. FCSB), în meciul direct, lipsind doi jucători de bază nu a mai avut aceeași putere ca și echipă și asta a fost un minus. Cred că au șanse anul acesta (n.r. cei de la FCSB) și chiar îi văd să se bată cu cei de la CFR la titlu“, a spus Chipciu, la Digi Sport.

CFR Cluj are pe masă două oferte pentru Claudiu Petrila: „Din Bundesliga și Eredivisie”

Campioana României din ultimele 5 sezoane, CFR Cluj, ar fi primit o ofertă pe adresa clubului de la două echipe din Germania, respectiv Olanda, pentru Claudiu Petrila (22 de ani), extrema stângă a grupării ardelene.

„În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului CFR Cluj pentru Claudiu Petrila. Sunt echipe care se bat la retrogradare în momentul de față”, a declarat Sergiu Bodea, citat de gsp.ro.

Caludiu Petrila s-a transferat la CFR Cluj în iulie 2017, de la FC Bihor, din postura de jucător liber de contract. A evoluat mai întâi pentru echipa U19 a clujenilor, iar în decembrie 2018 a debutat în tricoul echipei mari a „feroviarilor”, într-o remiză, scor 2-2, cu Gaz Metan Mediaș.

Fost „secund” la CFR Cluj, Roberto Bordin a fost numit „principal” la Sheriff Tiraspol!

Sheriff Tiraspol, echipa care domină de ani buni întrecerea internă din Republica Moldova, l-a numit în funcția de antrenor principal pe italianul Roberto Bordin, fostul „secund” al lui Andrea Mandorlini de la CFR Cluj. Pe banca „feroviarilor”, cei doi au cucerit eventul în sezonul 2009-2010, anunță Gazeta Sporturilor.

Sheriff, echipa care a uimit pe toată lumea în ediția trecută din Champions League, când se impunea acasă la Real Madrid, 2-1, și-a schimbat antrenorul pentru a patra oară în ultimul an.

După ce l-a demis în februarie 2022 pe Yuriy Vernydub, ucraineanul care a făcut minuni la Tiraspol, formația din Transnistria a schimbat nu mai puțin de trei antrenori: Dmytro Kara-Mustafa, Stjepan Tomas și Victor Mihailov.

Acum, Sheriff a apelat la italianul Roberto Bordin, un tehnician cu experiență în Republica Moldova. El a mai avut un mandat la Tiraspol între 2016 și 2018, antrenând și naționala de peste Prut în 2021.

error: Content is protected !!