Un bărbat din Cluj a comandat de 746 de ori pe Tazz, shaorma și sniţel de pui. „Ni s-a părut ceva wow”

Updated on ianuarie 7, 2023 Anul trecut, românii au comandat intens prin diferite aplicaţii shaorma, cheesburgeri şi cartofi prăjiţi cu sos de usturoi. Un bărbat din Cluj a bătut toate recordurile: a reuşit să comande de 746 de ori de pe o singură aplicaţie.

Răzvan Acsente, director marketing aplicaţie: Cred că a avut undeva la 746 de comenzi. Enorm. Chiar a comandat de 142 de ori un sniţel de pui, ceea ce ne-a impresionat şi pe noi. Ni s-a părut ceva wow.

 Un bărbat din Cluj a comandat de 746 de ori pe Tazz, shaorma și sniţel de pui. „Ni s-a părut ceva wow” 1

Datele Tadaaazz arată că cel mai poftă i-a fost în 2022 de șnitelul de pui de la Express Chef, pe care l-a comandat de 142 de ori. Pe locul II, se află un utilizator din Brașov, care a comandat de pe Tazz de 667 de ori în 2022.

Datele arată că, aproape o dată la 4 zile, Tazz s-a ocupat de pofta sa de Choco Fruit de la Oat Box, un desert pe bază de ovăz Bio, comandat de peste 140 de ori în 2022. Pe locul 3 se regăsește un utilizator tot din Cluj, care a plasat 593 de comenzi pe Tazz în 2022, dintre care 72 pentru Risotto-ul cu pui de la Express Chef”, explică reprezentanții platformei, citați de forbes.ro.

Tot un clujean a făcut anul trecut şi cea mai scumpă comandă din țară, în valoare de peste 4000 de lei. Nu toată lumea, însă, comandă pentru acasă, ci mai ales la serviciu, scrie observatornews.ro.

 

Cristian Duman, manager shaormerii: Domină birourile, mai ales ziua. Mai nou au început să îşi comande la farfurie, cred ca să nu se mânjească de usturoi şi sosuri. Din 100 de shaorma, 25-30 sunt pe livrări.

Şaorma a reuşit să detroneze în comenzile online toate preparatele româneşti. Nici măcar tradiţionala ciorbă nu a avut vreo şansă.

Sorin Cace, sociolog: Ca pondere, mâncarea tradiţională, gătită, va scădea încet, încet. Uitaţi-vă la generaţiile tinere. Consideră că e de preferat să facă altceva decât să irosească două ore prentru pregătirea ciorbei sau a unui fel doi.

Nutriţioniştii spun că mulţi dintre pacienţii care ajung la cabinet cu probleme de greutate au obiceiul să mănânce pe fugă sau nesănătors atunci când sunt la muncă.

Şerban Damian, nutriţionist: Fie nu mănâncă deloc, fie mărunţişuri, fie primesc mâncare livrată. Şi de obicei fac alegerile facile, cele mai ieftine, cele mai tentante, care potolesc foamea rapid.

Conform cifrelor din aplicația Tazz, consumatorii din țară au ales, în 2022, cel mai des produse de tip fast-food, orientându-se apoi și către alte bucătării precum cele cu preparate asiatice sau grecești.

În vârful clasamentului celor mai poftite preparate din Cluj-Napoca au fost shaorma, crispy chicken, noodles, iar restaurantele de unde clujenii au comandat cel mai mult de pe Tazz au fost Big Belly, Grande, Express Chef, Noodle Pack și Spartan.

error: Content is protected !!