Emil Boc, mesaj nou pentru Neagoe: „Nu este Clujul orașul în care să vii să-ți manifești o asemenea atitudine”

Updated on ianuarie 6, 2023 Emil Boc nu s-a împăcat cu plecarea intempestivă a lui Eugen Neagoe de la U Cluj și anunță că clubul se va lupta pentru compensații financiare.

Nu uităm ce s-a întâmplat și vom aplica cu strictețe prevederile legale. Din acest punct de vedere ne vom apăra până în dinți dreptul clubului de a obține compensațiile financiare în urma unui gest pe care l-am considerat intolerabil și de neacceptat pentru un oraș ca și Clujul. Nu este Clujul orașul în care să vii să-ți manifești o asemenea atitudine”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul Clujului, potrivit stiridecluj.ro.

Emil Boc, mesaj nou pentru Neagoe: „Nu este Clujul orașul în care să vii să-ți manifești o asemenea atitudine” 1

Eugen Neagoe, întrebat despre Emil Boc la prezentarea oficială de la Universitatea Craiova

Întrebat dacă s-a împăcat cu Boc, Neagoe a spus la prima sa conferință de presă din noua postură că nu consideră că ar fi avut un conflict cu edilul.

“Am un respect deosebit pentru oamenii de la Cluj. Nu am decis să mă împac cu dumnealui pentru că nu ne-am certat. Cu privire la acel contract, eu cred că s a încheiat în momentul în care am depus acea hârtie, pe 24 decembrie.

Sabău este un antrenor valoros și îi urez mult success. Este cea mai bună variantă în momentul de față“, a spus Neagoe, citat de Digisport.ro.

error: Content is protected !!