Noul antrenor. Ioan Ovidiu Sabău și-a ales staff-ul de la “U” Cluj

Updated on decembrie 29, 2022 Ioan Ovidiu Sabău se întoarce în fotbal după 8 ani de pauză.  Ioan Ovidiu Sabău și “U” Cluj s-au înțeles după doar câteva zile de negocieri. Pe lista “Șepcilor Roșii” s-au aflat și alte nume de antrenori, precum Mihai Teja, Ilie Poenaru și Vergil Andronache.

Ioan Ovidiu Sabău revine în antrenorat după o absență de mai bine de opt ani. În sezonul 2013-2014, a pregătit-o pe ASA Târgu Mureș, potrivit Gazeta Sporturilor.

Noul antrenor. Ioan Ovidiu Sabău și-a ales staff-ul de la “U” Cluj 1

100% “U”: „𝐒̦𝐢, 𝐭𝐨𝐭𝐮𝐬̦𝐢, 𝐍𝐞𝐥𝐮𝐭̦𝐮!
Întinse pe aproape o săptămână, negocierile dintre Universitatea Cluj și Ioan Ovidiu Sabău, pentru preluarea postului de antrenor al “Șepcilor roșii”, s-au încheiat aseară cu succes. Astfel, cel poreclit “Moțul”, revine în antrenorat după o absență de mai bine de opt ani și, într-o funcție oficială la Universitatea Cluj, după trei ani, de la barajul ratat cu FC Hermannstadt.

Misiunea lui Sabău va fi foarte dificilă, având în vedere termenul scurt până la reluarea pregătirilor (3 ianuarie), timp în care antrenorul și conducerea trebuie să refacă lista plecărilor, dar și să parafeze transferurile care să facă diferența în 2023.

Alături de el, din staff vor mai face parte, spun sursele noastre, Sandu Tăbârcă, Dan Didiță și Marius “Papi” Popescu.
În zilele următoare, s-ar putea să asistăm și la o surpriză într-un alt post cheie al clubului, dar, la fel de imporant, și la un ultim episod pe 2022 din podcastul 100% “U”, cel mai ascultat (și singurul) podcast dedicat Universității. 😀”

Universitatea Cluj luptă pentru evitarea retrogradării în Liga 2

“U” Cluj e într-o situație dificilă în Liga 1. Ocupă locul 14, după 21 de etape, cu 19 puncte. Nou-promovata n-a mai câștigat de cinci runde și are un golaveraj negativ, 14-23.

Liga 1 se reia pe 20 ianuarie 2023, iar Universitatea Cluj va juca pe teren propriu cu FC Voluntari, în direct pe Digi Sport 1.

error: Content is protected !!