Universitatea Cluj l-a dat afară pe Romario Pires. „Nu mă așteptam la asta, dar așa e în fotbal. Este prima dată în carieră când mi se întâmplă asta”

Updated on decembrie 21, 2022 Universitatea Cluj a decis să-i rezilieze contractul brazilianului Romario Pires (33 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în ultimul an.

Mijlocașul a fost luat prin surprindere, însă nu a avut nimic de obiectat. Pires recunoaște că nu înțelege exact care au fost motivele care au condus la o asemenea decizie.

Universitatea Cluj l-a dat afară pe Romario Pires. „Nu mă așteptam la asta, dar așa e în fotbal. Este prima dată în carieră când mi se întâmplă asta” 1

”Da, am reziliat contractul. M-a surprins puțin. Nu mă așteptam la asta, dar așa e în fotbal. Este prima dată în carieră când mi se întâmplă asta.

La sfârșitul meciului antrenorul mi-a spus că nu se mai bazează pe mine și să-mi caut echipă. Nu mi-a reproșat nimic, mi-a spus că are nevoie de o schimbare”, a declarat Romario Pires, citat de digisport.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, patru jucători ai celor de la ”U” Cluj, printre care și Romario Pires, au petrecut într-un club de noapte înaintea partidei de campionat cu Petrolul Ploiești.

Conducerea a aflat și a luat măsuri disciplinare financiare: amendă 1.000 de euro pentru fiecare jucător, iar Romario Pires a fost deposedat de banderola de căpitan.

”Posibil să fi avut legătură cu acel episod (n.r. – pozele din club), dar eu am încercat să-mi fac treaba cât mai bine. M-am înțeles cu clubul. Le-am cerut doar banii la zi pentru munca mea. Nu am cerut niciun ban în plus pentru reziliere.

Probleme cu banii nu au fost. Au mai rămas de plătit doar niște prime de anul trecut, primele de promovare, dar am înțeles că se vor plăti”, a adăugat Romario Pires.

error: Content is protected !!