Vlăduța Lupău, cu o branulă la mână, la cumpărături în Cluj. „Cred că este din nou o viroză, epidemie, habar n-am, aveți grijă de voi”

Updated on decembrie 20, 2022 Vlăduța Lupău s-a externat de la Spitalul de Infecțioase Cluj. Ea a apărut pe Instagram cu o branulă la mână și a simțit să explice fanilor ce s-a întâmplat de fapt.

Nu știu, sper că sunteți sănătoși, la noi în familie toată lumea a răcit. Sper că nu le-am dat eu, mă rog, adică eu așa le zic, nu de la mine ați luat. În oraș am văzut foarte multă lume cu masca, am foarte mulți prieteni răciți, cred că este din nou o viroză, epidemie, habar n-am, aveți grijă de voi.

Vlăduța Lupău, cu o branulă la mână, la cumpărături în Cluj. „Cred că este din nou o viroză, epidemie, habar n-am, aveți grijă de voi” 1

La mine a fost nevoie de chestia asta ca să-mi dau seama că am renunțat la vitamine, la vitamina c în special și la sucurile cu cătină. Eu aveam un obicei, mă rog, mai mult Adi avea un obicei să consume în fiecare dimineață, eu am cam uitat, am lăsat-o așa, am zis sunt forță, sunt bine, am uitat, așa că mi-am început din nou cura cu sucurile de cătină‘, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram, anunță wowbiz.ro.

Recent, Vlăduța a îndemnat prospetele mămici să aibă cât mai bine grijă de ele.

Cele care sunteți însărcinate sau ați născut, neapărat să luați vitaminele pe care vi le recomandă ginecologul după sarcină. Eu am făcut greșeala și nu le-am luat. Cred că de acolo mă dor și oasele și articulațiile, îmi cade și părul.

Nu le-am luat, că m-am văzut cu sacii în car și nu le-am luat. Sincer, dacă aș da timpul înapoi aș lua cred că pachetul dublu, numai să scap de chestiile astea.” a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, potrivit VIVA.

error: Content is protected !!