Mircea Bravo, soțul model. „Sunt soțul ideal, sunt cuminte, rușinos…exact ce trebuie pe lângă casa omului”

Updated on decembrie 20, 2022 Mircea Bravo a declarat într-un interviu pentru Click că de abia așteaptă ca soția să își ia permisul auto pentru a mai putea să bea și el ceva când merge prin oraș.

Eu sunt un copil foarte, foarte cuminte! Sunt soțul ideal, sunt cuminte, rușinos…exact ce trebuie pe lângă casa omului. Soția mea este profesoară la Universitate. Acum o să dea de permis să devină șofer.
Mircea Bravo, soțul model. „Sunt soțul ideal, sunt cuminte, rușinos...exact ce trebuie pe lângă casa omului” 1

I-am zis că, numai bine, atunci când mergem undeva pot să beau și eu ceva și ea să conducă mașina. Într-o zi m-a întrebat într-o intersecție cine are prioritate și i-am spus că nu mai știu pentru că noi am ajuns să facem lucrurile, atunci când suntem la volan, pe feelling (n.r.pe sentiment).”, a spus, pentru Click!, Mircea Bravo.

Influencerul ne-a mai spus că face naveta din Capitală la Cluj și invers, asta pentru că trebuie să fie prezent la diferite evenimente, însă și pentru colaborări pe partea de content video sau chiar și în zona de actorie. Știți că Mircea Bravo a lansat recent un film, iar anul ce urmează îl va produce și al doilea.

„Anul viitor o să apară al doilea film, “Nuntă pe bani” care cred că o să fie foarte gustat pentru că este despre un om care urăște nunțile cum urâm toți nunțile să fim sinceri. Cred că o să fie foarte plăcut de oameni. În luna octombrie, anul viitor, o să îl lansăm.”, a mai spus Mircea Bravo, potrivit RTV.

Filmările pentru filmul ce poartă numele Nuntă pe bani, s-au desfăşurat la Cluj, în locaţia Wonderland Cluj Resort.
Regizor este din nou Cristian Ilişuan, director de imagine Andrei Baltareţu, iar scenografia este semnată de Ana Gabriela Lemnaru.

error: Content is protected !!