Dan Petrescu, categoric: ”Demisia nu o să mi-o dau niciodată…Şi dacă sunt pe ultimul loc, nu mi-o dau.”

Updated on decembrie 16, 2022 Dan Petrescu a precizat la conferința de presă că nu va demisiona niciodată de la CFR Cluj și nici nu a avut vreodată un asemenea gând. În toamnă, relația dintre Dan Petrescu și conducerea CFR-ului a fost una tensionată din cauza rezultatelor nefavorabile ale echipei din acea perioadă.

”O victorie importantă împotriva celei mai în forme echipe din campionat. Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de rezultat. Sper să continuăm cu o victorie marţi, să terminăm bine anul. Dacă vă uitaţi la posesie, a avut-o adversarul, ocaziile le-am avut noi.

Dan Petrescu, categoric: ”Demisia nu o să mi-o dau niciodată...Şi dacă sunt pe ultimul loc, nu mi-o dau.” 1

Echipele care au încercat să joace altceva, au plecat acasă. Fotbalul e pe goluri, pe tabelă, restul e cancan. Ştiam că au jucători de mare clasă, Edjouma, Popescu, Cordea, Şut, care este într-o formă extraordinară.

Mi s-a părut că au fundaşi centrali foarte buni, dar nu e treaba mea asta. Au o echipă foarte bună. E fantastic că am ajuns lângă Farul. Să fim pe primul loc este extraordinar. Cel care e foarte bun şi câştigă trofee, în România e înjurat! Am crescut aici! Ce trebuie să fac? Să nu mai câştig ca să fiu aplaudat?!

Fiecare vine la stadion să facă ce vrea. E democraţie. Dacă aveau grijă de echipa lor şi încurajau, poate era altul rezultatul. Nu am înţeles.

Şi cei din spatele băncii sunt puşi să mă înjure din minutul 1 până în minutul 90. Dacă erau cuminţi, câştigau cu 3-0. Dacă le place aşa, să continue aşa. Mă sună patronul. Este un an ideal.

Demisia nu am vrut niciodată să mi-o dau. Şi dacă sunt pe ultimul loc, nu mi-o dau. Am făcut 5 ani de zile istorie. Decât dacă vine Real Madrid, Doamne ajută. Şi, oricum, demisia nu o să mi-o dau niciodată”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Reacția lui Cristi Balaj, după ce a auzit că Dani Coman ar putea ajunge la CFR

În ultima vreme s-a zvonit că Dani Coman ar putea ajunge la CFR Cluj, însă rămâne de văzut pe ce funcție, dacă avem în vedere că Balaj este președinte, iar aceeași funcție a avut-o Dani Coman și la Hermannsadt, ultimul său club.

“Relația de prietenie pe care o are domnul Varga cu Dani Coman e de notorietate și mă bucur că se înțeleg foarte bine. Domnul Varga va decide.

Noi suntem o familie, suntem civilizați, modul de lucru e atât de bine pus la punct încât îmi vine greu să cred că o persoană care vine nu se va putea adapta”, a punctat Balaj.

error: Content is protected !!