Vlăduța Lupău este internată la secția de Boli Infecțioase a spitalului din Cluj

Updated on decembrie 16, 2022 Vlăduța Lupău a anunțat pe Instagram că este internată în spital. Pe rețelele de socializare, ea a postat o fotografie din spital, purtând la mână o brățară de înregistrare și poartă pijamale, semn că este internată la secția de Boli Infecțioase a spitalului din Cluj.

De data aceasta, starea de sănătate i-a creat mari probleme, astfel că Vlăduța Lupău a fost nevoită să-și anuleze în spectacol de la Chișinău, fiind internată în spital, la secția de Boli Infecțioase din Cluj Napoca, potrivit spynews.ro.

Vlăduța Lupău este internată la secția de Boli Infecțioase a spitalului din Cluj 1

O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile. Credeam că-s voinică și îmi trece. M-am înșelat. Între timp, am făcut și început de pneumonie. Sper să îmi revin repede cu tratamentul primit azi, când am decis să merg la spital”, a transmis Văduța Lupău prin contul ei de socializare, potrivit Click. 

Ce probleme de sănătate  are Vlăduța Lupău după sarcină

Vlăduța Lupău a revenit pe Instagram cu un sfat pentru femeile însărcinate, după ce a dezvăluit că ea s-a lovit de mari probleme de sănătate de când a născut și mai ales în privința căderii părului.

„Cele care sunteți însărcinate sau ați născut, neapărat să luați vitaminele pe care vi le recomandă ginecologul după sarcină. Eu am făcut greșeala și nu le-am luat. Cred că de acolo mă dor și oasele și articulațiile, îmi cade și părul.

Nu le-am luat, că m-am văzut cu sacii în car și nu le-am luat. Sincer, dacă aș da timpul înapoi aș lua cred că pachetul dublu, numai să scap de chestiile astea.

Dar, vă rog, cele care vreți să mă ascultați, ascultați-o pe sora voastră și nu faceți greșeala asta. Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul, după ce nașteți!’, a fost mesajul transmis de Vlăduța, potrivit viva.ro.

Vlăduța Lupău a pierdut câteva sarcini, înainte de a deveni mămică

Recent, în cadrul unui podcast, Vlăduța Lupău a mărturisit că a trecut prin reale încercări, până a ajunge să fie mamă. Artista a pierdut două sarcini, înainte să îl aducă pe lume pe micuțul Iair, informează a1.ro.

„Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult.

Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei, chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ți se întâmplă ție”, a declarat artista în urmă cu câteva luni, pe când era încă însărcinată.

error: Content is protected !!