Sucursală Raiffeisen din Cluj Napoca, vandalizată. Anunțul Poliției

Updated on decembrie 10, 2022 O filială bancară Raiffeisen din Cluj Napoca a fost vandalizată, ca reacție la votul împotrivă al Austriei la aderarea României la spațiul Schengen.

Polițiștii clujeni au demarat cercetări după ce pe fațada clădirii din Mănăștur au apărut mesaje precum „Nazi bank”, informează cluj24.ro.

Sucursală Raiffeisen din Cluj Napoca, vandalizată. Anunțul Poliției 1

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliției au demarat verificări din oficiu, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale, aspecte care urmează a fi înaintate unității de parchet.

Menționăm că până în prezent nu au fost depuse plângeri, în continuare, rezultatele verificărilor urmând a fi analizate de reprezentanții parchetului, în ceea ce privește derularea ulterioară a cercetărilor, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate.

Totodată, precizăm faptul că la nivelul unității de poliție au fost analizate și organizate activități specifice, pentru combaterea unor viitoare astfel de evenimente”, a precizat IPJ Cluj.

error: Content is protected !!