Un clujean fură plăcuțe de înmatriculare, le montează și comite infracțiuni. Recompensă pentru prinderea lui

Updated on decembrie 6, 2022 Mai mulți clujeni au ajuns la poliție cu aceeași problemă – un individ le-a furat plăcuțele de înmatriculare, le-a montat pe o altă mașină, iar apoi comitea mai multe infracțiuni.

Spre exemplu, alimenta în benzinării, dar comitea și alte furturi, potrivit celor spuse de proprietarii mașinlor care au rămas fără plăcuțele de înmatriculare, informează digi24.ro.

Un clujean fură plăcuțe de înmatriculare, le montează și comite infracțiuni. Recompensă pentru prinderea lui 1

Oamenii ar face orice ca să-l prindă pe făptaș și au început să posteze diferite mesaje pe rețelele sociale, prin care anunță faptul că cei care îi vor ajuta să îl prindă pe hoț vor primi diverse recompense în bani. O femeie spune că este dispusă să ofere 400 de lei celui care o va ajuta să-l prindă pe hoț, iar un bărbat este dispus să dea 600 de lei.

Cazul este deja în atenția poliției din Cluj, care spune că nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva, și de-a lungul timpului au mai fost cazuri similare care au ajuns în instanță.

Angajața unei stații de benzină din Cluj-Napoca a făcut public cazul.

Număr furat și folosit pe acest Audi A3! Va rog dacă îl vedeți pe undeva să mă notificați atât pe mine cât și dacă e văzut în trafic sunați la poliție! 

Cauzează diverse prejudicii, iar conducătorul auto se pare ca fură diverse numere de prin oraș și alimentează sau produce alte furturi crezând ca nu va fi niciodată identificat.

Haideți sa îi facem o surpriză de Crăciun!

Update: Prejudiciul meu e de 400 lei, eu ofer 600 de lei persoanei care mă ajută cu identificarea rapidă a proprietarului. NU vreau recuperare prejudiciu, pe cât vreau pedepsire autor și stopare fenomen! Mulțumesc!”, a relatat Andreea Ioana, citată de stiridecluj.ro.

Firma care deține numărul de înmatriculare l-a declarat furat. ”Acest Audi A3 -gri e deja in foarte multe plângeri (mai mereu cu numere diferite), toate in cursul acestui an, majoritatea în stațiile de carburant”, mai precizează cea care a reclamat cazul.

error: Content is protected !!