Abandonată într-un orfelinat din Cluj, acum pe scena internațională. Ionica a avut marele noroc de a fi adoptată de o familie de britanici

Updated on decembrie 2, 2022 Ea a avut noroc în viață. Ionica Adriana (33 de ani) s-a născut în octombrie 1988, în România. Mama ei biologică, Valentina, avea doar 16 ani când a adus-o pe lume. Provenind dintr-o familie fără posibilități financiare, imediat după ce a născut, Valentina și-a plasat fiica într-un orfelinat din Cluj-Napoca.

Adriana a fost una dintre norocoasele din orfelinatele românești, fiind cea care a tras lozul câștigător la această loterie a adopțiilor. Ionica Adriana a fost aleasă de o familie care avea grijă de o afacere într-un cadru pitoresc din North Yorkshire și care se străduiau de foarte mult timp să aibă un copil, dar fără succes, scrie Click!

Abandonată într-un orfelinat din Cluj, acum pe scena internațională. Ionica a avut marele noroc de a fi adoptată de o familie de britanici 1

Ionica a copilărit în North Yorkshire, ulterior absolvind Școala East 15 Acting, din cadrul Universității Essex.

Povestea Adrianei Ionica face parte din cele care au reușit să scape cu viață. Foarte mulți copii ce locuiau în orfelinatele comuniste își găseau, de cele mai multe ori, sfârșitul acolo. În urma studiilor realizate, se pare că aproximativ 20,000 de copii au murit în orfelinatele din România în perioada anilor 1966 – 1989, cazul fiind investigat de o echipă de reporteri BBC, la începutul anilor 2000.

Aceasta a fost lăsată la orfelinat de către părinții ei care nu-și puteau permite să o hrănească. Aceștia erau victime ale regimului comunist din România, care a interzis orice metodă de contracepție și avortul, într-o dorință megalomaniacă de a crește sporul natural al României și, în cele din urmă, economia.

Ionica Adriana este printre cele mai apreciate actrițe din Marea Britanie, fiind cunoscută pentru aparițiile sale în mai multe producții de renume național și internațional. Aceasta s-a născut în 1988 și a trăit o bună parte din copilărie în orfelinatele românești, puternic aduse în atenția internațională în urma reportajului de la BBC.

La finalul anului trecut, Ionica juca rolul Prințesei Jasmine în piesa „Aladdin”, pe scena Teatrului Forum din orașul Billingham. Anterior, actrița a jurizat competiția muzicală „All Together Now”, difuzată de BBC1. A fost prezentatoare BBC Radio York și BBC Country File Live și a mai jucat în filmul „Spirital Phantoma”, în serialele „The Syndicate” și „Humbly Selfish”.

În timpul pandemiei, Ionica a gătit 559 de torturi în doar 15 zile pentru comunitatea sa locală. Ultimul tort l-a donat Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, strângând 650 de lire (aproape 3800 de lei), scrie bzi.ro.

Ionica este pasionată de pantomimă. „Îmi place magia, bucuria pe care o aduce oamenilor. Este distractivă și o tradiție prin care, în copilărie, suntem introduși în lumea teatrului live. Iubesc felul în care publicul găsește alte fragmente amuzante”, declara în decembrie 2021, pentru London Theatre 1.

error: Content is protected !!