(Video) Culiţă Sterp, arogant la Tribunalul Cluj: “Nevastă-ta mai întreabă de mine?”

Updated on noiembrie 23, 2022 Culiță Sterp a ajuns, din nou, în sala de judecată, după ce a fost acuzat că a consumat și droguri, săptămâna trecută, atunci când a provocat accidentul din centrul Clujului.

Cu toate că ieri seară, 22 noiembrie, acesta și-a asumat vina în mediul online și a spus că este conștient de cele întâmplate și că regretă ceea ce a făcut, acum, ieșind din sala de judecată, acesta a adoptat o cu totul altă atitudine, informează kanald.ro.

(Video) Culiţă Sterp, arogant la Tribunalul Cluj: "Nevastă-ta mai întreabă de mine?" 1

Artistul a fost așteptat la ieșirea din sala de judecată de către mai mulți jurnaliști care i-au pus mai multe întrebări. Culiță Sterp nu a vrut să facă nicio declarație, dar s-a afișat cu un zâmbet până la urechi, ba chiar a ținut să facă și unele remarci.

Întrebat de ce a plecat de la locul accidentului și ce substanțe a consumat, acesta l-a întrebat pe unul dintre jurnaliști dacă nevasta lui mai întreabă de el, dar nu înainte de a-i atrage atenția că îl calcă pe adidași, scrie kanald.ro.

“Vezi că mă calci pe adidași!”, „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, „Ce mai faci, ești bine?”, “Alte întrebări mai ai?”

În urmă cu doar câteva ore, Culiță Sterp a avut prima apariție în mediul online. Acesta a recunoscut că este de vină pentru cele întâmplate și a spus că va deveni o persoană mai bună, deoarece și-a învățat lecția.

„Vă pup pe toți, dragii mei. Nu am fugit nicăieri, aici sunt. Mi-a fost greu să ies în fața voastră să vorbesc și să vă spun ceva după toate cele întâmplate. Am stat să mă gândesc, să analizez tot la rece. Chiar am avut nevoie de o pauza.

Vreau să-mi cer scuze lui Marius, băiatul implicat în accident, și familiei lui, cu care am păstrat legătura și cu care m-am și împăcat. Vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și familiei mele care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent în ce situație aș fi.

Știu că am dezamăgit și poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele. Nu cred că este om pe lumea asta fără greșeală”, a declarat acesta.

error: Content is protected !!