Cluj. Manelistul Culiță Sterp era și drogat când a făcut accident în Piața Avram Iancu

Updated on noiembrie 22, 2022 Culiță Sterp se afla sub influența drogurilor la momentul producerii accidentului din Cluj.

Deși analizele de sânge nu ar fi indicat prezența substanţelor interzise, se pare că rezultate pozitive la marijuana ar fi ieşit în urină, după cum transmit oamenii legii.

Cluj. Manelistul Culiță Sterp era și drogat când a făcut accident în Piața Avram Iancu 1

”Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial, potrivit fanatik.ro.

Manelistul în vârstă de 30 de ani s-a ales cu amendă și permisul suspendat după ce a condus cu viteză pe Calea Florești și a fugit de polițiști, chiar înainte să producă accidentul. Totodată, el a fost reținut pentru 24 de ore pentru producerea accidentului cu o victimă, de joi dimineață de pe strada Avram Iancu.

În cursul zilei de vineri, Culiță Sterp, sub numele său real Nicolae Sterp, a fost adus la audieri în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, ca apoi să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, informează monitorulcj.ro.

Manelistul ar fi intrat cu mașina, beat fiind, în intersecția străzilor Avram Iancu și Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului și a fugit de la locul faptei după ce a făcut accident.

După impact, echipajele ajunse la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale șoferului care conducea cealaltă mașină implicată, care, ulterior, a fost transportat la spital.

error: Content is protected !!