Video Cluj. Noi imagini. Așa era urmărit manelistul Culiţă Sterp pe Eroilor. Polițiștii erau la mare distanță și cu viteză mică

Updated on noiembrie 18, 2022 Noi imagini au apărut cu cursa nebună a manelistului Culiță Sterp pe străzile Clujului. În spatele lui, la mare distanță și cu mică viteză o mașină a Poliției. Car era în urmărirea lui. Manelistul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii clujeni.

În dimineața zilei de 17 noiembrie 2022, în jurul orei 02.00, Culiță Sterp a provocat un grav accident de circulație în Cluj, după ce s-a urcat băut la volan! Manelistul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, a intrat într-un alt autoturism și l-a băgat în spital pe celălalt șofer.

Video Cluj. Noi imagini. Așa era urmărit manelistul Culiţă Sterp pe Eroilor. Polițiștii erau la mare distanță și cu viteză mică 1

„În 17.11.2022, la ora 02.08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, în Cluj-Napoca, intersecția Piața Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă (ambulanță SMURD).

Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital, conștientă și cooperantă, de ambulanța SMURD. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Aparatul de etilotest a indicat concentrație de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, au anunțat oamenii legii imediat după producerea accidentului, potrivit Stirile Pro tv.

Deoarece Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului, oamenii legii au luat decizia să îl rețină pentru 24 de ore pe manelist. informație anunțată în seara zilei de 17 noiembrie 2022:

Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani (Culiță Sterp -n.r),din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca. Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive. De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge).

Celebrulcântăreț a fugit de la locul accidentului din mai multe motive, pe care polițiștii le-au descoperit la fața locului. Acesta a trecut pe roșu într-o intersecție și a lovit apoi o mașină care circula regulamentar și în care se afla un bărbat de 30 de ani. El a fost imediat transportat la spital pentru investigații medicale”, potrivit IPJ CLuj, anunță Kanal D.

Vezi aici video:

error: Content is protected !!