Manelistul Culiță Sterp va scăpa ieftin după accidentul din Cluj, crede avocatul Adrian Cuculis. Nu va fi judecat pentru fugă de la locul accidentului și vătămare din culpă 

Updated on noiembrie 18, 2022 Avocatul Adrian Cuculis crede că manelistul Culiță Sterp va scăpa ieftin după accidentul din Cluj. Nu va fi arestat preventiv, nu va fi judecat pentru fugă de la locul accidentului pentru că a plecat după ce a suflat în fiolă, nu va fi judecat pentru vătămare din culpă pentru că legea spune că victima trebuie să necesite 90 de zile de spitalizare. Va fi judecat doar pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și va primi doar o pedeapsă cu suspendare.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu avocatul Adrian Cuculis pentru a afla ce șanse are artistul să scape de faptele pentru care este cercetat în prezent.

Manelistul Culiță Sterp va scăpa ieftin după accidentul din Cluj, crede avocatul Adrian Cuculis. Nu va fi judecat pentru fugă de la locul accidentului și vătămare din culpă  1

Probabil, având în vedere apariția în spațiul public al acelor imagini din momentul accidentului s-au repoziționat și autoritățile. Nu cred că va fi vorba despre o arestare preventivă în acest caz, cred că este vorba mai mult de un exercițiu de imagine pentru a demonstra că lucrurile nu rămân nerezolvate, mai ales că în acele filmări se vede că există riscul să-l distrugă efectiv pe cel pe care l-a accidentat“, a explicat avocatul Adrian Cuculis pentru WOWbiz.ro.

Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce presupune vătămarea corporală, dar și ce implică fuga de la locul accidentului.

“Regula spune că nu poți părăsi locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Așa spune textul de lege, dar dacă tu te-ai oprit, ai suflat în etilotest și s-a constat că ești băut, faptul că a plecat de acolo, părerea mea este că o să-l claseze pentru că fuga de la locul accidentului înseamnă să încerci să ascunzi faptul că tu ai fost acolo, să lași la voia întâmplării o persoană care avea nevoie de ajutor și să nu mai poată fi stabilite exact punctul de impact și modalitatea de producere a accidentului pentru că tu ai mutat mașina și ai plecat de acolo, cam aceasta sunt lucrurile vizate de fuga de la locul accidentului. Dacă poliția a făcut însă constatările, eu nu zic că se justifică fuga de locul accidentului, dar nici pericolul social nu este atât de mare”, a explicat el.

Din fericire, în urma impactului din centrul orașului, artistul a scăpat cu viață și este sănătos. Veștile nu au fost însă la fel de bune și pentru pasagerul celeilalte mașini, bărbatul în vârstă de 32 de ani fiind transportat la spital.

În cazul vătămării corporale, atenție, ca să existe vătămare corporală din culpă, trebuie să existe un minim de 90 de zile de îngrijiri medicale, punerea vieții în pericol, vătămarea corporală cu sluțirea persoanei, deci doar în acest context.

Eu cred că se va alege fie cu o condamnare cu suspendare pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar dacă a și refuzat proba de sânge cu siguranță va exista și refuzul de prelevare probe și probabil se va clasa pe zona de vătămare corporală și fugă de la locul accidentului”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.

Cine era femeia cu care se afla în mașină Culiță Sterp

Potrivit impact.ro, în timpul producerii accidentului acesta era însoțit de o femeie blondă, care ar fi dansatoarea ce ar fi participtr la videoclipul său, filmat cu câteva ore înainte de producerea accidentului, anunță RTV.

error: Content is protected !!