Manelistul Culiță Sterp a petrecut noaptea în arestul IPJ Alba. Azi va fi adus la Cluj pentru judecarea unui mandat de arestare de 30 de zile

Updated on noiembrie 18, 2022 Manelistul Culiță Sterp va fi prezentat astăzi în fața judecătorilor pentru un mandat de arestare de 30 de zile.

Cântărețul de manele și muzică de petrecere, Culiță Sterp, a petrecut noaptea în arestul IPJ Alba din Alba Iulia, după ce a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Cluj, susțin sursele alba24.ro. Din cauza faptului că arestul de la IPJ Cluj-Napoca este în renovare, toți cei reținuți pentru 24 de ore sunt trimiși în la sediile inspectoratelor de poliție vecine.

Manelistul Culiță Sterp a petrecut noaptea în arestul IPJ Alba. Azi va fi adus la Cluj pentru judecarea unui mandat de arestare de 30 de zile 1

Potrivit unor surse alba24.ro Culiță Sterp a fost adus la Alba Iulia, iar în cursul zilei de vineri, 18 noiembrie, un echipaj de la Cluj va ajunge la sediul IPJ Alba. Aceștia îl vor prelua și îl vor duce în fața magistraților din Cluj.

În cazul accidentului produs de Culiţă Sterp în Cluj-Napoca, jurnaliştii clujeni au insistat în dimineaţa de vineri, 18 noiembrie, să afle de la IPJ Cluj dacă manelistului i-au fost recoltate probe şi pentru depistarea drogurilor în organism. Întrebarea a fost adresată în mod repetat şi cu o zi înainte.

După o zi în care grupul de comunicare cu presa al IPJ Cluj a fost bombardat cu zeci de mesaje şi întrebări despre accidentul provocat de manelistul Culiţă Sterp, presa locală a insistat şi în dimineaţa următoare, dorind să afle răspunsul la o altă necunoscută: “A fost testat cu Drugtest? Care au fost rezultatele?”.

“La locul evenimentului rutier, conducătorul auto a fost testat doar cu aparatul etilotest, însă la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice și în vederea identificării substanțelor interzise. Rezultatele nu au fost încă primite de la IML“, a transmis IPJ Cluj vineri dimineaţa, potrivit Ziua de Cluj.

Tot cu o zi în urmă a circulat zvonul că în maşina manelistului poliţia ar fi găsit un plic cu un praf despre care nu se ştia cu exactitate ce conţinea. Biroul de comunicare cu presa al IPJ Cluj a infirmat informaţia. “Din datele primite nu se confirmă informația că în autoturismul bărbatului ar fi fost depistate și ridicate plicuri cu substanțe”, a precizat IPJ Cluj.

error: Content is protected !!