Culiță Sterp a fost eliberat de judecătorii din Cluj, după accidentul cu fugă de poliție

Updated on noiembrie 18, 2022 Cunoscutul cântăreț de manele Culiță Sterp a fost eliberat de magistrați. Artistul a fost reținut după ce a cauzat un accident și a fugit de la locul coliziunii.

Sterp conducea beat când poliția l-a tras pe dreapta după ce fusese prins depășind viteza legală. Artistul nu a răspuns la semnalele oamenilor legii și a fugit, lovind mai apoi o mașină și părăsind locul accidentului.
Ulterior, a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Acum, magistrații au înlocuit măsura arestului preventiv cu control judiciar pentru 60 de zile, anunță stiripesurse.ro

Culiță Sterp a fost eliberat de judecătorii din Cluj, după accidentul cu fugă de poliție 1o

Cântărețul de manele și muzică de petrecere, Culiță Sterp, a petrecut noaptea în arestul IPJ Alba din Alba Iulia, după ce a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Cluj.

Din cauza faptului că arestul de la IPJ Cluj-Napoca este în renovare, toți cei reținuți pentru 24 de ore sunt trimiși în la sediile inspectoratelor de poliție vecine.

Potrivit unor surse alba24.ro , Culiță Sterp a fost adus la Alba Iulia, iar în cursul zilei de astăzi, 18 noiembrie, un echipaj de la Cluj l-au dus în fața magistraților din Cluj.

Manelistul în vârstă de 30 de ani a provocat accidentul în Cluj Napoca, joi dimineață, în jurul orei 02:00. Înainte de accidentul în urma căruia șoferul celuilalt autoturism a ajuns la spital, Culiță Sterp a fost surprins de radar pe o șosea din Cluj conducând cu 96 km/h.

Sterp nu a oprit la semnalele agenților de la rutieră, și-a continuat drumul cu viteză, iar câteva secunde mai târziu a avut loc impactul. Imediat după accident, Culiță Sterp a intrat pe interzis, a parcat mașina, a sărit gardul unui șantier și s-a ascuns într-o toaletă ecologică, scrie g4media.ro.

Polițiștii l-au găsit și l-au testat cu etilotestul: avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, sub limita de la care se deschide dosar penal.

error: Content is protected !!