Cluj. Polițist de la Rutieră arestat pentru viol. A fost printre cei mai lăudaţi de şefii săi pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Poliție Cluj

Updated on noiembrie 15, 2022 Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Cluj este acuzat că ar fi obligat o tânără să întrețină relații sexuale cu el. Totul s-a întâmplat vineri, la o petrecere organizată la o cabană din judeţ.

Cu toţii consumaseră foarte mult alcool, iar tânăra respectivă a mers să se odihnească într-o altă încăpere. La un moment dat agentul de la Poliţia Rutieră a intrat peste ea şi ar fi violat-o, scrie observatornews.ro.

Cluj. Polițist de la Rutieră arestat pentru viol. A fost printre cei mai lăudaţi de şefii săi pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Poliție Cluj 1li

Aceasta a fost salvată de iubitul ei care participa la aceeaşi petrecere, dar care la început nu a reuşit să o audă din cauza muzicii. Victima a depus plângere, iar a doua zi, sâmbătă, poliţistul a fost dus la audieri. Abia ieri când au fost strânse suficiente probe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deşi în faţa judecătorilor poliţistul a cerut o măsură mai blândă.

Agentul de poliție a fost arestat, în cursul zilei de luni, de către Judecătoria Cluj Napoca.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P R V, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 2 C.p., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 14.11.2022 și până la data de 13.12.2022 inclusiv … Emite mandatul de arestare preventivă. Executorie, potrivit art. 204 alin. 3 C.p.p. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în verdictul judecătorilor, potrivit Foaia Transilvana.

Unul dintre cei mai lăudați agenți

De-a lungul vremii, Vasile Răzvan Petruș, agent la Poliţia Rutieră a fost printre cei mai lăudaţi de şefii săi pe pagina de Facebook a Inspectoratului datorită simţului civic de care dădea dovadă.

Agentul a fost lăudat pentru că a ajutat şoferiţele să îşi schimbe roata atunci când făceau pană sau ajuta femeile în vârstă să traverseze strada, informează ziare.com

 

error: Content is protected !!