Black Friday în Librăria Humanitas Cluj! 2+1 la toate cărțile și produsele din librărie

Updated on noiembrie 8, 2022 Librăria Humanitas din Cluj Napoca a anunțat reduceri la produsele din librărie pentru perioada 11-13 noiembrie.

„𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐅𝐫𝐢𝐝𝐚𝐲 în Librăria Humanitas Cluj!

Black Friday în Librăria Humanitas Cluj! 2+1 la toate cărțile și produsele din librărie 1

În weekend-ul 𝟏𝟏 – 𝟏𝟑 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, vă invităm să profitați de promoția de Black Friday: 𝟐+𝟏 la toate* cărțile și produsele din librărie.

Indiferent că ești în căutarea celor mai noi apariții editoriale, a unei recomandări personalizate sau a unui cadou, în librăria noastră găsești inspirația de care ai nevoie.

Vă așteptăm cu drag!
* cu excepția pungilor, voucherelor și cuțitelor din gama 𝑇𝑎𝑘𝑢𝑚𝑖.
** promoția este în limita stocului disponibil.”, au anunțat cei de la Humanitas

Black Friday la Fashion Days: Zeci de mii de produse vândute în numai câteva ore

Retailerul Fashion Days a dat startul campaniei Black Friday, atât în aplicație, cât și pe fashiondays.ro, în primele 3 ore fiind plasate peste 60.000 de comenzi însumând peste 130.000 de produse.

Astfel, majoritatea vânzărilor din primele ore au fost plasate în aplicația Fashion Days, cele mai vândute branduri fiind: UGG, Karl Lagerfeld, Guess, Tommy Hifiger, Nike, Puma, Columbia și adidas Perfomance, informează wall-street.ro.

Categoriile de produse cu cel mai mare interes au fost: cizme pentru femei, pantofi sport pentru femei, genți și accesorii, geci de sezon, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

De asemenea, clienții serviciului premium eMAG Genius beneficiază, în premieră de Black Friday, de 10% extra reducere la produse premium și transport gratuit în easybox.

Comenzile efectuate de aceștia însumează, de altfel, peste 40% dintre comenzi.

Conform datelor Fashion Days, top 3 branduri preferate de clienții Genius au fost UGG, Puma, Tommy Hilfiger.

error: Content is protected !!